Champions League

Ταπείνωσε τη Ρέιντζερς με ιστορικό Σαλάχ και πάει φουλ για πρόκριση η Λίβερπουλ!

Παρότι βρέθηκε να χάνει στη Γλασκόβη, η Λίβερπουλ διέλυσε με 7-1 τη Ρέιντζερς και αγκάλιασε την πρόκριση στα νοκ άουτ του Champions League. Το πιο γρήγορο χατ τρικ στον θεσμό ο Σαλάχ!

Μία νίκη που την είχε ανάγκη από πολλές απόψεις πήρε η Λίβερπουλ, που επικράτησε με το απίθανο 7-1 της Ρέιντζερς στη Γλασκόβη και βρίσκεται πλέον μία ανάσα από την πρόκριση στα νοκ άουτ του Champions League.

Οι Σκωτσέζοι προηγήθηκαν με γκολ του Άρφιλντ στο 17’, όμως μία κεφαλιά του Φιρμίνο από κόρνερ του Τσιμίκα στο 24’ έφερε την άμεση ισοφάριση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “reds”... ξεμπούκωσαν και αφού έφτασαν στην ολική ανατροπή με ένα ακόμη γκολ του Βραζιλιάνου στο 55’, διεύρυναν το σκορ με τον Νούνιες (66’).

Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Σαλάχ που έχοντας περάσει ως αλλαγή πέτυχε τρία γκολ μέσα σε έξι λεπτά (75’, 80’, 81’) και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-1, γράφοντας ιστορία με το γρηγορότερο χατ τρικ στην ιστορία του θεσμού!

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Έλιοτ στο 87', με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να παίρνει ψυχολογική ώθηση ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι και να χρειάζεται πλέον έναν βαθμό για να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.



Τα αποτελέσματα
Νάπολι-Άγιαξ 4-2
Ρέιντζερς-Λίβερπουλ 1-7

Η βαθμολογία
1.Νάπολι 12 (17-4)
2.Λίβερπουλ 9 (12-6)
3.Άγιαξ 3 (8-12)
4.Ρέιντζερς 0 (1-16)

Η επόμενη αγωνιστική (26/10)
Νάπολι-Ρέιντζερς
Άγιαξ-Λίβερπουλ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x