Champions League

Σολμπάκεν: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου»

Την πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του εξέφρασε ο Στόλε Σολμπάκεν στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό. «Ξέρω ότι ο ΠΑΟ έχει μια πολύ καλή ομάδα, αλλά έχω πίστη στην ομάδα μου», τόνισε ο τεχνικός της Κοπεγχάγης. Ο Σολμπάκεν δήλωσε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα τα καταφέρει αύριο κατά του τριφυλλιού καθώς είναι σε πολύ καλή φόρμα.

Την πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του εξέφρασε ο Στόλε Σολμπάκεν στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό. «Ξέρω ότι ο ΠΑΟ έχει μια πολύ καλή ομάδα, αλλά έχω πίστη στην ομάδα μου», τόνισε ο τεχνικός της Κοπεγχάγης.

Ο Σολμπάκεν δήλωσε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα τα καταφέρει αύριο κατά του τριφυλλιού καθώς είναι σε πολύ καλή φόρμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Κοπεγχάγης, Στόλε Σολμπάκεν:

-Για το αυριανό παιχνίδι:
«Ανυπομονούμε για τον αυριανό αγώνα. Πιστεύω ότι θα παίξουμε καλά. Γνωριζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι αλλά μπορούμε και θέλουμε να κερδίσουμε»

-Για το εάν θα μπορούσε να μαντέψει το αποτέλεσμα:
«Αν σας πω πως θα λήξει το ματς δεν θα υπάρχει αγωνία και έκπληξη. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά έχω πίστη στην ομάδα μου»

-Για το εάν χρησιμοποίησε τον Ν’Ντόι για να συλλέξει στοιχεία για τον ΠΑΟ:
«Πέρα από την νοοτροπία και μερικά στοιχεία παικτών δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο με τον Ν' Ντόι».

-Για τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα:
«Ολα θα πάνε καλα...υπάρχουν πολλά και διάφορα»"

- Για το πλάνο του να αντιμετωπίσει τον Σισέ:
«Δεν θα παίξουμε man-to-man στον Σισέ. Παίζουμε ένα πιο μοντέρνο σύστημα από τον αντίπαλό μας στην άμυνα. Θα έχουμε κάτι παραπάνω από ένα σχέδιο στο ματς»

-Για το εάν πιστεύει στη νίκη:
«Είμαστε σε πολύ καλή φόρμα. Παίζουμε πολύ καλά. Δεν νομίζω να υπάρχει μεγάλη διαφορά ως ομάδες. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».


Γκρόνκιερ: «Θα είμαι έτοιμος»

«Θα είμαι πολύ καλά και 100% έτοιμος για αύριο», τόνισε ο Γιέσπερ Γκρόνκιερ κι έτσι ξεκαθάρισε ότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα. Ο αρχηγός της Κοπεγχάγης, ο οποίος ήταν λιγομίλητος, αναφέρθηκε και στους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Οι φίλαθλοι εδώ είναι θερμοί. Ολοι οι παίκτες το βλέπουμε θετικά και θέλουμε την νίκη. Ειναι σαν ένα παιδικό παιχνίδι».

*Αρκετά ήταν τα προβλήματα στη συνέντευξη Τύπου των δύο Δανών καθώς υπήρχε πρόβλημα με την μεταφράστρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x