Champions League

Βαλβέρδε: «Μείναμε από δυνάμεις»

Ο Ολυμπιακός τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο, όπως παραδέχθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως ήταν μειονέκτημα, το γεγονός πως το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ ήταν το πρώτο επίσημο, ωστόσο ξεκαθάρισε πως πρωταρχικός στόχος των Πειραιωτών είναι το πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντας το Champions League, ως κάτι έξτρα.

Ο Ολυμπιακός τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο, όπως παραδέχθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως ήταν μειονέκτημα, το γεγονός πως το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ ήταν το πρώτο επίσημο, ωστόσο ξεκαθάρισε πως πρωταρχικός στόχος των Πειραιωτών είναι το πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντας το Champions League, ως κάτι έξτρα.

Για το παιχνίδι: «Σίγουρα ήταν ένα μειονέκτημα πως το πρώτο επίσημό μας παιχνίδι ήταν σήμερα, σε αντίθεση με τη Μαρσέιγ η οποία έχει δώσει περισσότερα. Να μην εστιάσουμε, όμως, εκεί. Ήμασταν χειρότεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πολύ καλύτεροι στο δεύτερο, μάλιστα, θα έλεγα πως ήμασταν ισοδύναμοι και θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως η Μαρσέιγ είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Είναι αλήθεια πως δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, όσες κάνουμε στο πρωτάθλημα, γιατί το Champions League είναι κάτι το τελείως διαφορετικό. Η Μαρσέιγ είχε μία καλή ευκαιρία και ένα κόρνερ όταν δεχθήκαμε το γκολ. Το σίγουρο είναι πως όταν κάνεις ευκαιρίες ρισκάρεις, αλλά θα το πω και πάλι, πως δεν είναι όπως στο πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έδειξε να πάσχει από έλλειψη δυνάμεων: «Η αλήθεια είναι πως η Μαρσέιγ έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση και αντοχή. Εμείς προς το τέλος μείναμε από δυνάμεις, ειδικά ο Μιραλάς, τα τελευταία 20 λεπτά δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω και να μαρκάρει».

Για το ματς με την Άρσεναλ: «Έχουμε πει πως ο ξεκάθαρος στόχος φέτος είναι το πρωτάθλημα. Το Champions League είναι κάτι έξτρα, στο οποίο θέλουμε να διακριθούμε. Έτσι όπως ήρθε το πρώτο ματς πάμε στο Λονδίνο για τη νίκη, αν και ξέρουμε το πόσο δύσκολο είναι αυτό. Το σίγουρο είναι πως στον όμιλο έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρεις πολύ καλές ομάδες».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό, που είχε στο πρώτο 20λεπτο και τα 90 λεπτά: «Αυτό είναι που προσπαθούμε να καταφέρουμε. Να ανεβάσουμε το ρυθμό και την αντοχή της ομάδας. Υπάρχουν παίκτες που ακόμα, προσπαθούμε να εντάξουμε στο σύστημα της ομάδας, όπως οι Φέισα, Γέστε και Αμπντούν, οι οποίοι τα πήγαν αρκετά καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x