Champions League

Έχασε μια μάχη, όχι τον πόλεμο!

Στον Ολυμπιακό δεν καταθέτουν τα όπλα όσον αφορά τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, ύστερα από την ήττα () από τη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα του Champions League. «Θέλω να ξέρετε ότι είμαι δίπλα σας και σας στηρίζω», το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι Πειραιώτες χαρακτηρίζουν άτυχο το χθεσινό αποτέλεσμα, με το οποίο δεν χάνουν τις ελπίδες να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στον Ολυμπιακό δεν καταθέτουν τα όπλα όσον αφορά τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, ύστερα από την ήττα (0-1) από τη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Εκείνο που τόνιζαν οι «ερυθρόλευκοι» μετά το παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα ήταν πως πρόκειται για ένα άτυχο αποτέλεσμα και αυτό δεν σημαίνει πως έχουν χάσει τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Άλλωστε, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης πως οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να φύγουν με το «διπλό» από την έδρα της Άρσεναλ, στην επόμενη αγωνιστική (28/09) του Champions League.

Σημαντικό ρόλο στη χθεσινή εμφάνιση του Ολυμπιακού έπαιξε η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, κάτι που στάθηκαν οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και ο Ισπανός προπονητής.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θεωρούν πως όταν αρχίζουν να δίνουν αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα και αποκτήσουν ρυθμό, τότε θα μπορέσουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις περισσότερα πράγματα στον 6ο όμιλο της διοργάνωσης.

Βαθμολογία

Μαρσέιγ 3
Άρσεναλ 1
Ντόρτμουντ 1
Ολυμπιακός 0

Επόμενη αγωνιστική (28/09)

Άρσεναλ-Ολυμπιακός
Μαρσέιγ-Ντόρτμουντ

Μαρινάκης: «Δεν θέλω να μας πάρει από κάτω»!

Η απογοήτευση για την ήττα από τη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα του Champions League ήταν έκδηλη στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Ωστόσο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών πήγε στα αποδυτήρια του γηπέδου, θέλοντας να δείξει πως στηρίζει την ομάδα παρά το αρνητικό αποτέλεσμα.

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Δεν θέλω να μας πάρει από κάτω αυτή η ήττα. Θέλω να ξέρετε ότι είμαι δίπλα σας και σας στηρίζω», είπε ο κ. Μαρινάκης στους παίκτες.

Κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, τόνισε: «Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα με το τριπλάσιο μπάτζετ από μας. Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει την ισοπαλία ή ακόμα και τη νίκη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι και είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε καλά. Αλλωστε, ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας ύστερα από πέντε μήνες».

Από σήμερα κοιτάζει Ξάνθη

Το πρώτο παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα αναμένεται να δώσει την Κυριακή ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται (20:30) τη Skoda Ξάνθη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι Πειραιώτες δεν έχουν παίξει ακόμα με κάποια ομάδα στη Σούπερ Λίγκα, αφού κληρώθηκαν με την «ομάδα Α» και την «ομάδα Β», κάτι που είχε συνέπειες στην εμφάνιση της ομάδας στο χθεσινό ματς με τη Μαρσέιγ.

Σήμερα οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στους Γάλλους αναμένεται να ακολουθήσουν χαλαρό πρόγραμμα. Οι προθέσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε ή αν ετοιμάζει αλλαγές ενόψει του κυριακάτικου αγώνα θα φανούν αύριο ή μεθαύριο.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x