Champions League

Σιόβας: «Για το καλύτερο, σε μια δύσκολη έδρα»

Την υποχρέωση του Ολυμπιακού να επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Άρσεναλ, έστω κι αυτό σε πρώτη «ανάγνωση» δεν μοιάζει εύκολο σε μια έδρα όπως το «Έμιρεϊτς» τόνισε ο Δημήτρης Σιόβας. Μιλώντας στην δημόσια τηλεόραση, ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» επισήμανε πως παρά το ατυχές αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σάλκε, η ομάδα θα παλέψει για μια καλή πορεία, αρχής γενομένης από την Τετάρτη και το ματς του Λονδίνου.

Την υποχρέωση του Ολυμπιακού να επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Άρσεναλ, έστω κι αυτό σε πρώτη «ανάγνωση» δεν μοιάζει εύκολο σε μια έδρα όπως το «Έμιρεϊτς» τόνισε ο Δημήτρης Σιόβας.

Μιλώντας στην δημόσια τηλεόραση, ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» επισήμανε πως παρά το ατυχές αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σάλκε, η ομάδα θα παλέψει για μια καλή πορεία, αρχής γενομένης από την Τετάρτη και το ματς του Λονδίνου.

«Αν και δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε στο πρώτο παιχνίδι με τη Σάλκε, πάμε σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα που όλοι την γνωρίζουμε. Πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα και να μαζέψουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε για την συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε για κάτι καλό στο Έμιρεϊτς», δήλωσε ο Σιόβας, ενώ για κάποια κενά που δημιουργούνται στην αμυντική γραμμή των Πειραιωτών, εξήγησε πως «είμαστε καινούριοι όλοι στην ομάδα και τα στόπερ ακόμα προσπαθούν ο ένας να γνωρίσει τον άλλον. Τα λάθη γίνονται σε όλες τις ομάδες και γίνονται και εδώ. Πιστεύω να τα το διορθώσουμε αυτό στην συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x