Champions League

Με πέντε ομάδες στο επόμενο Champions League η Ιταλία!

Τα χθεσινά (18/04) αποτελέσματα σε Europa League και Europa Conference League οριστικοποίησαν την παρουσία πέντε ομάδων από την Ιταλία στο νέο Champions League!

Ήταν αναμενόμενο, έγινε και πράξη…

Για την κατάκτηση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων στον συντελεστή της UEFA για το 2024 από πλευράς Ιταλίας ο λόγος, μετά και τους χθεσινούς (18/04) προημιτελικούς του Europa League και του Europa Conference League.

Κάτι που, αυτόματα σημαίνει και ότι η γειτονική μας χώρα θα έχει πέντε εκπροσώπους στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, έναν περισσότερο σε σχέση με φέτος δηλαδή!

Η Ιταλία έχει συγκεντρώσει ήδη 19.428 βαθμούς μετά τις προκρίσεις της Ρόμα και της Αταλάντα στα ημιτελικά του Europa League και της Φιορεντίνα στους «4» του Conference League.

Ενώ επικρατέστερη για την έτερη θέση είναι η Γερμανία, που μετράει 17.928 βαθμούς και επίσης συνεχίζει με τρεις ομάδες, τις Μπάγερν Μονάχου, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Με την Αγγλία να είναι τρίτη με 17.375 βαθμοί αλλά έχοντας, από εδώ και πέρα, μοναδικό εκπρόσωπο μετά τον αποκλεισμό των Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ, την Άστον Βίλα.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι «χωριάτες» θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Ολυμπιακό, με «έπαθλο» μία θέση στον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x