Champions League

Αντόνιο Κόντε: Δεν τον… θέλει ως προπονητή το Champions League

Μπορεί ως ποδοσφαιριστής ο Αντόνιο Κόντε να έπαιξε τέσσερις φορές σε τελικούς του Champions League, όμως οι επιδόσεις του από τον πάγκο δεν είναι ανάλογες και τον συνοδεύει μία απίστευτη «κατάρα»!

Άλλον έναν αποκλεισμό ως προπονητής γνώρισε χθες το βράδυ ο Αντόνιο Κόντε, μετά την πρόκριση της Μίλαν επί της Τότεναμ του Ιταλού προπονητή. Ο βετεράνος επιθετικός και νυν τεχνικός των «Σπερς» έμεινε εκτός συνέχειας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για έκτη φορά στην καριέρα του.

Ως ποδοσφαιριστής, ο Κόντε είχε τέσσερις παρουσίες σε τελικό με τη μεγάλη Γιουβέντους της δεκαετίας του ’90-2000, με μία κατάκτηση τη σεζόν 1995/95 και τρεις ήττες στο φινάλε της διοργάνωσης το 1997, το 1998 και το 2003.

Οι επιδόσεις του, όμως, από τον πάγκο μπορεί να πει κάποιος ότι είναι απογοητευτικές, αφού η μεγαλύτερη επιτυχία του είναι η «οκτάδα» την πρώτη του σεζόν στους αγαπημένους του «μπιανκονέρι».

Από εκεί και πέρα, έχει τρεις αποκλεισμούς από τη φάση των ομίλων (τις σεζόν 2013/14 με τη Γιουβέντους και το 2019/20 και 2020/21 με την Ίντερ), ενώ ως προπονητής της Τσέλσι (2017/18) αποκλείστηκε στους «16» όπως συνέβη και χθες με την Τότεναμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x