Champions League

Έμαθε και ώρα η ΑΕΚ για το πρώτο ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ!

Η ΑΕΚ, όπως όλα δείχνουν, θα υποδεχθεί την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena την ερχόμενη Τρίτη (8/8) στις 21:45 ώρα Ελλάδας.

Αφότου οριστικοποιήθηκε -αν και όχι επίσημα ακόμα- η ημερομηνία του πρώτου αγώνα της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στον γ' προκριματικό του Champions League, η «Ένωση» έμαθε και ώρα για τη μάχη με τους Κροάτες στην OPAP Arena!

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, οι «κιτρινόμαυροι» θα υποδεχθούν την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια την ερχόμενη Τρίτη (8/8) στις 21:45 ώρα Ελλάδας.

Νωρίτερα, θυμίζουμε, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ νίκησε και στην Αστάνα (0-2) και με συνολικό σκορ 6-0, έκλεισε ραντεβού στην OPAP Arena με την ΑΕΚ.

Τσακίρης: «Άμεσα ουσιαστική συζήτηση μεταξύ ΑΕΚ και Αραούχο για νέο συμβόλαιο»


Άμεσα πρόκειται να καθίσουν στο τραπέζι ΑΕΚ και Σέρχιο Αραούχο προκειμένου να συζητήσουν ουσιαστικά την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, που εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, όπως μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Χρήστο Ρομπόλη.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι η εν λόγω συζήτηση μπορεί να γίνει Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη. Τονίζοντας, δε, ότι στην «Ένωση» λατρεύουν τον Αργεντινό άσο και πως θα σεβαστούν την πιθανή επιθυμία του να επιστρέψει στην Ισπανία λόγω του παιδιού του.

Από εκεί και πέρα, στάθηκε στα δημοσιεύματα από Μεξικό για τον Νέστορ Αραούχο, υπογραμμίζοντας ότι η περίπτωση του έμπειρου στόπερ ποτέ δεν συνιστά σενάριο επιστημονικής φαντασίας. «Η ΑΕΚ θέλει κάτι καλύτερο, αλλά μέχρι να το βρεις πάντα όλα παίζουν. Όπως περιπτώσεις που προσέγγισε τον Ιούνιο και ακόμη δεν έχουν βρει ομάδα», ολοκλήρωσε.

Φυσικά, αναφέρθηκε και στις επικείμενες αναμετρήσεις των «κιτρινόμαυρων» στον γ' προκριματικό του Champions League υποστηρίζοντας ότι η πιο πιθανή τους αντίπαλος, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, θα αποτελεί και το φαβορί στο μεταξύ τους ζευγάρωμα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x