Champions League

Απίστευτος άθλος της... ελληνικής Σέριφ στη Μαδρίτη

Με τον Αθανασιάδη να κάνει τρομερές επεμβάσεις και τον Κολοβό να παίζει βασικός, η Σέριφ πέρασε με 2-1 από τη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ.

Απίστευτο... Μοναδικό, αυτό που πέτυχε τη Σέριφ στη Μαδρίτη. Με έντονο ελληνικό χρώμα καθώς οι Αθανασιάδης και Κολοβός ήταν βασικοί, η ομάδα της Μολδαβίας νίκησε 2-1 τη Ρεάλ στην Ισπανία, και βρίσκεται μόνη στην κορυφή του 4ου ομίλου έχοντας πετύχει κάτι που κανείς δεν το περίμενε πριν την έναρξη των αγώνων, δηλαδή, δύο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Μεγάλο μερίδιο στη σημερινή επικράτηση είχε ο Αθανασιάδης ο οποίος είχε κάποιες καταπληκτικές επεμβάσεις σε τελικές των παικτών της Ρεάλ, κρατώντας όρθια την ομάδα του παρά την μεγάλη πίεση που άσκησε η βασίλισσα...

Η Σέριφ άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό, η Ρεάλ ισοφάρισε και στο 90ο λεπτό με ένα άπιαστο σουτ του Τιλ οι Μολδαβοί πήραν μια απίστευτη νίκη.



Το παιχνίδι
Η Ρεάλ μπήκε φορτσάτη στον αγώνα. Άλλο τόσο όμως και ο Αθανασιάδης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν ο μόνος λόγος που δεν μπόρεσε η «βασίλισσα» να ανοίξει στο σκορ. Στο 18ο λεπτό είχε μια εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Μπενζεμά.

Η Ρεάλ είχε την κατοχή και πίεζε για να σκοράρει αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν αλλιώς από αυτό που το υπολόγιζαν οι παίκτες της ισπανικής ομάδας. Η Σέριφ κατάφερε να ξαφνιάσει τη Ρεάλ καθώς στο 25ο λεπτό με τον Γιακχσιμπάεβ άνοιξε το σκορ.





Το σκηνικό δεν άλλαξε και στη συνέχεια. Η Ρεάλ είχε την πρωτοβουλία αλλά έφτανε με δυσκολία στην περιοχή του Αθανασιάδη. Στο 61ο λεπτό ο Βινίσιους διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μαρκάρισμά τους στην μεγάλη περιοχή. Ο διαιτητής όμως με χρήση του VAR δεν καταλόγισε τίποτα.

Αντίθετα, στο 63ο λεπτό και πάλι ο Βινίσιους ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή με τον διαιτητή, αυτή την φορά να δίνει το πέναλτι. Ο Μπενζεμά ήταν ο εκτελεστής και έκανε το 1-1, νικώντας τον Αθανασιάδη.



Το τέρμα αυτό αφύπνισε την Σέριφ η οποία εκμεταλλεύτηκε και την προσπάθεια της Ρεάλ να σκοράρει το δεύτερο της γκολ και να πάρει προβάδισμα.

Στο 72ο λεπτό ο Μπρούνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά από θέση οφσάιντ όπως διαπίστωσε ο διαιτητής με χρήση του VAR. Το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά με την Ρεάλ να αναζητά πιεστικά το γκολ και τελικά, την Σέριφ να κάνει το απίστευτο.... Στο 90ο λεπτό ο Τιλ με ένα άπιαστο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-1 για την Σέριφ.





ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Νάτσο (66’ Ροντρίγκο), Μιλιτάο, Αλάμπα, Γκουτιέρεθ (66’ Κρόος), Κασεμίρο (66’ Μόντριτς), Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Βινίσιους, Αζάρ (66’ Γιόβιτς), Μπενζεμά.

ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ: Αθανασιάδης, Φερνάντο, Αρμπολέδα, Ντουλάντο, Κριστιάνο, Τιλ, Άντο, Κολοβός (92’ Νικόλοφ), Τραορέ, Καστανιέδα (78’ Ζουλιέν), Γιακσιμπάεφ (57’ Μπρούνο

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Σαχτάρ – Ίντερ 0-0
Ρεάλ Μαδρίτης – Σέριφ 1-2
(39’ Μπενζεμά πεν. – 25’ Γιακχσιμπάεβμ, 90’ Τιλ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x