Champions League

Βλαχοδήμος: «Δεν σκέφτομαι να φύγω από την Μπενφίκα»

Χαρούμενος και περήφανος για την πρόκριση της Μπενφίκα στους ομίλους του Champions League, δήλωσε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, τονίζοντας πως δεν σκέφτεται να φύγει από τους «αετούς».

Υπερήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες του δήλωσε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μετά την πρόκριση της Μπενφίκα στους ομίλους του Champions League, εις βάρος της Αϊντχόφεν.

Μάλιστα, ο Έλληνας γκολκίπερ στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τους Λουζιτανούς, παρά τις φήμες που ακούγονται για το μέλλον του.

«Αν είμαι ο MVP του ματς; Είναι δύσκολο να απαντήσω. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μείναμε με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο. Όλοι οι παίκτες τα έδωσαν όλα και δεν ξέρω πόσο πολύ έτρεξαν. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα τόσο στο πρώτο παιχνίδι και στο δεύτερο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους συμπαίκτες μου», δήλωσε αρχικά ο διεθνής τερματοφύλακας, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν να επιθυμεί να αποχωρήσει από τους «αετούς»:

«Δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Δεν είναι σωστή στιγμή να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα παίξουμε στους ομίλους».

Αναφορικά με τα σχόλια του προπονητή του για εκείνον μετά το πρώτο ματς με τους Ολλανδούς: «Μπορεί να πιστεύει ότι απλά έκανα τη δουλειά μου. Εσείς τι πιστεύετε;».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x