Πορτογαλία

Φαν’ τ Σιπ: «Ο Βλαχοδήμος έμοιαζε με… μαγνήτη»

Με κολακευτικά λόγια την απόδοση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν, που αποδείχθηκε καθοριστική την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, μίλησε ο Τζον Φαν’ τ Σιπ.

Το… κύμα αποθέωσης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου μετά την πρόκριση της Μπενφίκα στους ομίλους του Champions League συμμερίστηκε ο Τζον Φαν’ τ Σιπ. Ο τεχνικός της Εθνικής κλήθηκε να σχολιάσει την απόδοση του Έλληνα τερματοφύλακα στη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν, που αποδείχθηκε καθοριστική στο να κρατήσουν οι Πορτογάλοι το πολύτιμο μηδέν.

Και μιλώντας στην «A’ Bola», δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για όσα είδε:

«Είμαι στην Αθήνα, αλλά είδα στην τηλεόραση τους δύο αγώνες της Μπενφίκα με την Αϊντχόφεν. Ο Βλαχοδήμος τα πήγε πολύ καλά στη Λισαβόνα και στο Αϊντχόφεν και η Μπενφίκα κατάφερε να παραμείνει στο Champions League.

Όλοι οι παίκτες της ομάδας έκαναν εξαιρετική δουλειά, όχι μόνο ο Βλαχοδήμος. Ειδικά αφού έπαιξαν με παίκτη λιγότερο για περίπου μία ώρα. Ο Βλαχοδήμος είχε αυτοπεποίθηση, συγκέντρωση και ακρίβεια στην απόδοση του.

Η δουλειά του τερματοφύλακα δεν είναι πάντα εύκολη, καθώς πρέπει να απαντήσει την κατάλληλη στιγμή. Ο Βλαχοδήμος έκανε τη δουλειά του. Ήταν σημαντικός και στα δύο παιχνίδια. Ήταν πάντα στη θέση του και έμοιαζε με… μαγνήτη. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x