Champions League

Η αποστομωτική απάντηση του Μουρίνιο

Τι το ήθελε ο Βρετανός συνάδελφος να επαναλάβει την ίδια ερώτηση στον Ζοσέ Μουρίνιο, την οποία είχε κάνει δέκα λεπτά νωρίτερα (!) στον Ντεμπά Μπα, για το άσχημο ξεκίνημα της Τσέλσι στο πρωτάθλημα.

Εκτός ελέγχου βγήκε ο Ζοσέ Μουρίνιο με έναν δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το αποψινό παιχνίδι της Τσέλσι με την Βασιλεία στην πρεμιέρα του Champions League.

Δέκα λεπτά πριν ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε ρωτήσει τον Ντεμπά Μπα για το κακό ξεκίνημα των Λονδρέζων στην Premier League και έκανε την ίδια ερώτηση στον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος δεν χάρηκε στο άκουσα της και του απάντησε:

«Είναι η δεύτερη φορά που ρωτάς το ίδιο πράγμα! Το άκουσα την πρώτη φορά… Δείχνεις να ανησυχείς περισσότερο από εμένα. Ρώτησες το ίδιο πράγμα μέσα σε δέκα λεπτά. Νομίζεις ότι είμαι κουφός ή νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνω τι ειπώθηκε νωρίτερα; Ή νομίζεις ότι δεν το ξέρω πριν από εσάς; Είμαστε εδώ για έναν αγώνα Champions League, ξεκινάει αύριο και όλες οι ομάδες είμαστε με μηδέν βαθμούς. Τώρα είσαι ικανοποιημένος;».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x