Το δικό του σχόλιο για τη «λευκή» ισοπαλία της ΑΕΚ με αντίπαλο τη Λέφσκι Σόφιας στη Βουλγαρία για τα playoffs του Champions League έκανε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Ο ρεπόρτερ της Ένωσης δήλωσε αρχικά πως το εν λόγω αποτέλεσμα κρίνεται καλό ενόψει της ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάνοντας παράλληλα μια μικρή ανάλυση του αγώνα, αλλά και των τελειώματα των παικτών του Μάρκο Νίκολιτς που δεν ήταν τα κατάλληλα.
Στη συνέχεια στάθηκε στις εύστοχες αλλαγές του Σέρβου τεχνικού με την είσοδο των Βάργκα και Μάνταλου στον αγωνιστικό χώρο, ενώ, αναφορικά με την πρόκριση τόνισε πως πλέον η ΑΕΚ είναι το φαβορί για την πρόκριση μέσα στην έδρα της.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






