Champions League

Όταν Λίβερπουλ και Βιγιαρεάλ συναντήθηκαν ξανά σε ευρωπαϊκό ημιτελικό

Αναμνήσεις από το 2016 φέρνει η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Βιγιαρεάλ, με τις δυο τους να έχουν μονομαχήσει ξανά πριν 6 χρόνια, για μια θέση σε ευρωπαϊκό τελικό!

Λίβερπουλ και Βιγιαρεάλ τίθενται απόψε το βράδυ (27/4, 22:00) αντιμέτωπες, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό και με... φόντο μία θέση στον μεγάλο τελικό του φετινού Champions League!

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους θα μονομαχήσουν για μια θέση σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αφού το 2016 υπήρξαν ζευγάρι στα ημιτελικά του Europa League.

Τότε, το πρώτο παιχνίδι είχε διεξαχθεί στην Ισπανία, με το «κίτρινο υποβρύχιο» να παίρνει τη νίκη με 1-0 και τη Λίβερπουλ να... απαντάει στη ρεβάνς του «Άνφιλντ», επικρατώντας με 3-0 και «σφραγίζοντας το εισιτήριο» για τον τελικό της Ελβετίας. Βέβαια, εκεί οι Reds έχασαν τελικά το τρόπαιο, αφού ηττήθηκαν με 3-1 από τη Σεβίλλη.

Αξίζει να αναφερθεί πως μόλις δύο ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ (Φιρμίνο και Μίλνερ) βρισκόντουσαν σε εκείνη την ομάδα που αντιμετώπισε τη Βιγιαρεάλ στο «Άνφιλντ» σχεδόν έξι χρόνια πριν, ενώ από μεριάς Ισπανών στην ομάδα βρισκόντουσαν και τότε οι Ασένχο, Γκασπάρ, Τριγκέρος. Ο Μορένο που αγωνιζόταν τότε στη Λίβερπουλ, πλέον βρίσκεται στη Βιγιαρεάλ, αλλά είναι τραυματίας και δεν θα τον δούμε στα δύο φετινά ματς.

Θυμηθείτε όλα όσα είχαν συμβεί την τελευταία φορά που συναντήθηκαν Λίβερπουλ και Βιγιαρεάλ στο «Άνφιλντ»:



Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων σε εκείνο το ματς:

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Κλάιν, Τουρέ, Λόβρεν, Μορένο, Τσαν, Λαλάνα, Μίλνερ, Κουτίνιο, Φιρμίνο, Στάριτζ

Βιγιαρεάλ (Μαρσελίνο): Αρεολά, Γκασπάρ, Μουζάκιο, Ρουίθ, Κόστα, Ντος Σάντος, Πίνα, Μπρούνο, Σουάρεθ, Σολδάδο, Μπακαμπού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x