Champions League

«Ξύπνησε» και… συνέτριψε την Σπόρτινγκ η Μαρσέιγ!

Το γκολ από τα… αποδυτήρια «αφύπνισε» τη Μαρσέιγ, η οποία συνέτριψε 4-1 την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την πρώτη της νίκη στο φετινό Champions League!

Αν και προηγήθηκε σχεδόν με τη… σέντρα, ο Αδάν «κρέμασε» την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και επέτρεψε στη Μαρσέιγ να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει 4-1, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη στο φετινό Champions League στο άδειο λόγω τιμωρίας «Βελοντρόμ».

Σ' όλο το δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε με τα «λιοντάρια» ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, περνώντας ως αλλαγή στο 46'.

Οι Πορτογάλοι έκαναν ιδανική αρχή στην αναμέτρηση, με τον Τρινκάο να τους δίνει το προβάδισμα μόλις στο 1ο λεπτό. Ωστόσο, η συνέχεια ήταν... ολέθρια, καθώς ο Αδάν έκανε το ένα παιδαριώδες λάθος πίσω από το άλλο. Αρχικά, ο Ισπανός τερματοφύλακας άργησε να διώξει την μπάλα, με τον Αλέξις Σάντσες να βάζει την κόντρα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση, στο 13'.

Περίπου τέσσερα λεπτά αργότερα, ο γκολκίπερ της Σπόρτινγκ ήταν εκτός θέσης και ο Αρίτ έβαλε τους Μασσαλούς μπροστά. Στο 23' ολοκληρώθηκε η... καταστροφή για τον Αδάν, καθώς έδιωξε την μπάλα με τα χέρια όταν ήταν εκτός της μεγάλης περιοχής, με αποτέλεσμα να αντικρίσει την απευθείας κόκκινη κάρτα και να αφήσει τα «λιοντάρια» με δέκα παίκτες.

Όπως είναι φυσικό, η εξέλιξη αυτή έδωσε... φτερά στη Μαρσέιγ, η οποία στο 28' έκανε το 3-1 με γκολ του Μπαλέρντι και αυτό να ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Τούντορ είχαν τον πλήρη έλεγχο, χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα, εκτός από ένα καλό σουτ του Αλεξανδρόπουλου στο 51', με τον Εμπεμπά να διαμορφώνει το τελικό 4-1 στο 84'.



4ος Όμιλος
Μαρσέιγ-Σπόρτινγκ 4-1
(13’ Αλέξις Σάντσες, 16’ Αρίτ, 28’ Μπαλέρντι, 84’ Εμπεμπά-1’ Τρινκάο)

Άιντραχτ-Τότεναμ 22:00

Βαθμολογία:
Σπόρτινγκ 6 (6-4)
Τότεναμ 3 (2-2)
Άιντραχτ 3 (1-3)
Μαρσέιγ 3 (4-4)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x