Champions League

Μαρτίνς: «Δεν κουβαλάμε τραύματα από πέρσι, φέτος είναι διαφορετικά»

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατέστησε σαφές πως ο Ολυμπιακός δεν έχει έξτρα πίεση εν όψει Μακάμπι Χάιφα μετά τον περσινό αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς.

Σίγουρος για τις δυνατότητες του Ολυμπιακού δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του πρώτου αγώνα για τον β’ προκριματικού γύρου του Champions League απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του δεν κουβαλά έξτρα πίεση μετά τον περσινό αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς, ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές στη λίστα λόγω προβλημάτων.

Αναλυτικά, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για:

-τη Μακάμπι: «Παρακολούθησα τον αγώνα της Μακάμπι Χάιφα με την Μπερ Σεβά, όπου πέτυχε ένα πολύ γρήγορο γκολ. Είναι μια ομάδα με επιμονή και ποιότητα, ξέρουμε πως θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας. Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι σαν τελικό, τον πρώτο από τους πολλούς που θα παίξουμε για να μπούμε στους ομίλους. Η Μακάμπι είναι ομάδα που θα προσπαθήσει να μας πιέσει και να επιβάλει το παιχνίδι της. Έχει πολύ καλά οργανωμένη άμυνα, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

-το αν τον προβληματίζει η ζέστη και η υγρασία στη Χάιφα: «Η υγρασία θα είναι πιο υψηλή, αλλά είμαστε έτοιμοι να προσαρμοστούμε. Οι θερμοκρασίες δεν θα είναι πολύ υψηλές, την ώρα του αγώνα θα είναι περίπου 25 βαθμούς. Νομίζω πως θα μπορέσουμε

-το αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα: «Ο Ανδρούτσος δεν θα έρθει μαζί μας λόγω ενοχλήσεων, όπως και ο Χασάν που έχει ενοχλήσεις στο πλευρό. Επίσης είναι εκτός ο Μπα. Υπολογίζουμε και θα έχουμε μαζί μας τον Άβιλα και τον Κουντέ. Για τα επόμενα δύο ματς δεν υπολογίζουμε τον Χασάν και τον Μπα και θα γίνουν δύο αλλαγές στη λίστα».

-το αν σκέφτεται το 4-4-2: «Φυσικά δεν θα σας αποκαλύψω πώς θα παίξουμε στον αυριανό αγώνα».

-τον περσινό αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς παρότι ο Ολυμπιακός έμεινε αήττητος στα προκριματικά με Μαρτίνς: «Δεν έχει σημασία αν δεν χάσαμε πέρσι, αφού δεν πετύχαμε το στόχο να μπούμε στους ομίλους και αυτό είναι μια ήττα. Όμως φέτος είναι διαφορετικά, είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους ομίλους. Να είμαστε όλοι ενωμένοι και να μην επιτρέψουμε κάποιον αποκλεισμό».

-τη σημασία της αμυντικής συμπεριφοράς: «Η βάση για την επιτυχία είναι η καλή οργάνωση και η πειθαρχία. Είναι καλό να μη δεχτείς γκολ, αλλά θα πρέπει να σκοράρεις. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη εμπειρία στα προκριματικά κι αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά για την ομάδα μας».

-το αν υπάρχει έξτρα πίεση μετά τον περσινό αποκλεισμό: «Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος και οι φιλοδοξίες μας. Δεν κουβαλάμε τραύματα από το παρελθόν, είμαστε προσηλωμένοι στο μέλλον. Ξέρουμε τις δυνατότητες και τους στόχους μας και σε αυτό επικεντρωνόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x