Champions League

Για αποτέλεσμα πρόκρισης στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός

Τις βάσεις για την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League καλείται να βάλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μακάμπι Χάιφα.

Από το Ισραήλ, και συγκεκριμένα τη Χάιφα, ξεκινάει το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού, ο οποίος απόψε παίζει με την τοπική Μακάμπι για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League (20:00, Cosmote Sport 1, BwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες καλούνται να πάνε κόντρα και στην κακή παράδοση που έχουν απέναντι σε Ισραηλινούς, αφού σε έξι ματς με τρεις διαφορετικές ομάδες έχουν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συναντήσει ξανά την Μακάμπι το 2002 για τους ομίλους του Champions League, όταν είχαν χάσει με 3-0 στην Κύπρο και στη ρεβάνς ήρθαν 3-3.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει απόψε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Ισραήλ, με «σύμμαχο» την παράδοση που έχει ο Μαρτίνς στα προκριματικά που μετράει μόνο προκρίσεις, με εξαίρεση τον περσινό αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς που η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Μακάμπι Χάιφα: Κοέν, Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κόρνουτ, Λάβι, Μοχάμεντ, Αμπού Φανί, Ατζιλί, Χαζίζα, Ρουκαβίτσια.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Βρσάλικο, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Ζινκερνάγκελ, Ελ Αραμπί.

Οι διαιτητές

Ο Γερμανός Σάσα Στέγκεμαν θα σφυρίξει στο ματς με του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Κρίστιαν Γκίτερμαν και Μάρκο Αχμούλερ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ρόμπερτ Σρέντερ. Ο 37χρονος ρέφερι θεωρείται έμπειρος, μετρώντας αρκετά ματς στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x