Champions League

Με τον Ολυμπιακό στον... αέρα (video)

Δείτε πλάνα από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για Πορτογαλία, με τους παίκτες να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετοι κατά τη διάρκεια της πτήσης. Τι δήλωσε ο Χαβιέρ Σαβιόλα.

Το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικό. Η διάθεση και η πίστη για θετικό αποτέλεσμα –και δη νίκη- κόντρα στην Μπενφίκα είναι εξίσου σε υψηλά επίπεδα και όλοι ετοιμάζονται για αυτό το παιχνίδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» βέβαια απόλαυσαν και το ταξίδι από την Αθήνα στην Λισαβόνα, κάτι που αποδεικνύεται από το βίντεο που «ανέβασε» η ΠΑΕ με πλάνα από την πτήση για Πορτογαλία.

«Γεια σε όλους. Ταξιδεύουμε στην Λισαβόνα με όλες τις προσδοκίες για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με την Μπενφίκα. Σίγουρα θα είναι δύσκολα τα πράγματα, γιατί απέναντί μας θα έχουμε ένα δύσκολο αντίπαλο, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα ωραίο και θεαματικό παιχνίδι και να επιστρέψουμε στην Αθήνα με μια νίκη που θα ήταν και το πιο σημαντικό για εμάς. Να κάνουμε ένα μεγάλο ματς, αυτό επιθυμούμε όλοι μας. Σας χαιρετώ όλους», το μήνυμα του Χαβιέρ Σαβιόλα μέσα στο αεροπλάνο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x