Σε ήρεμους τόνους τοποθετήθηκε ο Βενσάν Κομπανί για το ζήτημα των τερματοφυλάκων της Μπάγερν Μονάχου, ενόψει της ρεβάνς με την Αταλάντα για τη φάση των «16» του Champions League.
Ο Βέλγος τεχνικός επιβεβαίωσε πως ο Μάνουελ Νόιερ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του, ωστόσο δεν είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί. Την ίδια στιγμή, ο Γιόνας Ούρμπιχ έχει ξεπεράσει τη διάσειση που τον ταλαιπώρησε και όλα δείχνουν πως θα είναι διαθέσιμος για να ξεκινήσει βασικός.
«Αν όλα πάνε καλά, ο Ούρμπιχ θα παίξει. Αν όχι, θα βρούμε άλλη λύση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κομπανί, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις επιλογές που έχει στη διάθεσή του.
Με τους Ούλραϊχ και Κλανάτς επίσης εκτός, στο προσκήνιο βρίσκεται και ο 16χρονος Λέοναρντ Πρέσκοτ, ο οποίος ενδέχεται να πάρει την ευκαιρία για ντεμπούτο σε περίπτωση ανάγκης.
3? | Kompany zur Torwart-Situation:
— FC Bayern Munchen (@FCBayern) March 17, 2026
"Die Entscheidung wird rein medizinisch sein. Wenn alles normal lauft, steht Urbig im Tor. Und wenn nicht, werden wir eine andere Losung finden - und das werden wir auch machen." pic.twitter.com/BgSi9tTi6C
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






