Champions League

Χαμός πριν τη σέντρα στο Ντόρτμουντ-Κοπεγχάγη: Φωτοβολίδες και σύρραξη των Δανών με την αστυνομία!

Άσχημα ξεκινάει το Champions League, καθώς πριν τη σέντρα στο Ντόρτμουντ-Κοπεγχάγη, οι Δανοί οπαδοί εκτόξευσαν φωτοβολίδες προς τους Γερμανούς και συνεπλάκησαν με την αστυνομία μέσα στο γήπεδο!

Σοβαρά επεισόδια στο «Signal Iduna Park» πριν τη σέντρα (19:45) στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Κοπεγχάγη, που ανοίγει -μαζί με το παιχνίδι της Τσέλσι κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ- το πρόγραμμα της φετινής φάσης των ομίλων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων, λοιπόν, που ταξίδεψαν στη Βεστφαλία, εκτόξευσαν με την είσοδό τους στο γήπεδο φωτοβολίδες προς τους Γερμανούς, προκαλώντας επεισόδια περισσότερη από μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ συνεπλάκησαν και με την αστυνομία!

Όπως φαίνεται και στα βίντεο, που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας στο Twitter, οι ultras της Κοπεγχάγης προκάλεσαν… χαμό, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία, προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Η Κοπεγχάγη, να θυμίσουμε, επιστρέφει στο Champions League μετά από έξι χρόνια. Στο παιχνίδι απέναντι στην Ντόρτμουντ βασικός είναι ο Ζέκα.









Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x