Stoiximan Super League

Εξελίξεις με εξτρέμ και μπακ στον Ολυμπιακό

Σε προχωρημένες συζητήσεις για δύο παίκτες, έναν εξτρέμ και έναν αριστερό μπακ, φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Την ώρα που πλησιάζει το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Χάιφα για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για τα δύο ματς με τους Ισραηλινούς, η διοίκηση κινείται υπό άκρα μυστικότητα για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, φαίνεται πως υπάρχει κινητικότητα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για την απόκτηση δύο παικτών, ενός εξτρέμ και ενός αριστερού μπακ. Οι Πειραιώτες έχουν ξεχωρίσει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τις συγκεκριμένες θέσεις και υπάρχουν επαφές με υποψήφιους στόχους ή τις ομάδες τους.

Για τα άκρα της επίθεσης, στον Ολυμπιακό ψάχνουν εκείνον που θα κάνει τη διαφορά, θα διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο στόχος έχει εντοπιστεί και προσπαθεί να τον κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ένας παίκτης που έχουν ξεχωρίσει οι πρωταθλητές είναι ο Ντόντι Λουνεμπάκιο. Πρόκειται για τον 24χρονο εξτρέμ της Χέρτα, με τον οποίο φαίνεται πως έχει γίνει μία επαφή και είναι μία υπόθεση που μπορεί να προχωρήσει άμεσα, παρότι δεν είναι εύκολο. Ο Βέλγος άσος φέρεται να απασχολεί, επίσης, την Μπρίζ και την Αντβέρπ, ενώ στη Γερμανία υποστηρίζουν ότι έχουν υπάρξει επαφές με τον Ολυμπιακό.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του αριστερού μπακ, στην Αγγλία υπήρξε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Μαξ Λόου έχει εκφράσει την επιθυμία να παίξει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» και θέλει να αποχωρήσει από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς τον έχει δελεάσει αρκετά η προοπτική να παίξει του χρόνου στο Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x