Champions League

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια (και) για το Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ!

Σχεδόν τρεις ώρες έμειναν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μαρσέιγ μεθαύριο (09/08) στη Λεωφόρο, αφού σημειώθηκε άλλο ένα sold out από τους φίλους της ομάδας.

Η… δίψα του κόσμου του Παναθηναϊκού να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας οδήγησε στο να «εξαφανιστούν» τα εισιτήρια σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι!

Καθώς τα εισιτήρια για το πρώτο ματς κόντρα στη Μαρσέιγ στο «Απόστολος Νικολαϊδης» την Τετάρτη (09/08) στις 9 το βράδυ, που κυκλοφόρησαν στις 14:00 αποδείχτηκαν… πολύ λίγα για να μείνουν διαθέσιμα για περισσότερες από τρεις ώρες.

Συγκεκριμένα, όποιος φίλος του «τριφυλλιού» προσπάθησε να αγοράσει ένα μαγικό χαρτάκι για την αναμέτρηση με τους Φωκαείς από τις 5μ.μ. και μετά, απλά δεν μπορούσε, αφού έδειχνε ότι είχαν εξαντληθεί.

Με τους οπαδούς των «πράσινων» να κάνουν δεύτερο διαδοχικό sold out στη Λεωφόρο, μετά από εκείνο κόντρα στην Ντνίπρο και το γήπεδο να αποτελεί για άλλη μια φορά το μεγαλύτερο «όπλο» για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του.

Παναθηναϊκός: Sold out to ματς με τη Μαρσέιγ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x