Champions League

Νικολογιάννης: «Πολύ μεγάλη βραδιά για τον Παναθηναϊκό - Τελείως άδικα όσα έχει ακούσει ο Σπόραρ»

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον γ' προκριματικό του Champions League και τη σίγουρη επιστροφή του σε ευρωπαϊκό όμιλο!

Για μία πολύ μεγάλη βραδιά για τον Παναθηναϊκό έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης, σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πρόκριση στον γ' προκριματικό του Champions League μετά την ισοπαλία με την Ντνίπρο και τη σίγουρη επιστροφή του σε ευρωπαϊκό όμιλο!

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων», μεταξύ άλλων, τόνισε: «Όταν λέγαμε πόσο καλή αντίπαλος είναι η Ντνίπρο, δεν το λέγαμε έτσι. Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε, είχε θέματα, αλλά ανταποκρίθηκε. Από εκεί και πέρα, αν κάποιος έλεγε πριν τα ματς ότι την πρόκριση θα τη δώσει η επίθεση, θα τον πέρναγαν για τρελό! Ο Σπόραρ πέτυχε ένα γκολ στο πρώτο ματς και άλλα δύο σήμερα και, ουσιαστικά, εκείνος περνάει την ομάδα στην επόμενη φάση. Είναι άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα παιχνίδια! Για εμένα, είναι τελείως άδικα όσα έχει ακούσει ο Σπόραρ για την παρουσία του στα φιλικά».

Και συμπλήρωσε: «Σίγουρα το θέμα το ανασταλτικό προβληματίζει τον Γιοβάνοβιτς. Ο Βιλένα απόψε φάνηκε τελείως ανέτοιμος, ενώ πολύ κακός ήταν και ο Κώτσιρας».

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x