Champions League

Παπασταθόπουλος: «Δύσκολη νύχτα, αλλά είμαστε Ολυμπιακός, μπορούμε να γυρίσουμε το κλίμα»

Η άμεση βελτίωση είναι πλέον ο στόχος για τον Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά τον αποκλεισμό των ερυθρόλευκων από τα προκριματικά του Champions League.

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά την ήττα του Ολυμπιακού στα πέναλτι και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League.

«Από τη στιγμή που αποκλειστήκαμε σημαίνει πως κάναμε αρκετά λάθη και σε αυτό και στο πρώτο παιχνίδι. Έφταιξαν πολλά. Είχαμε και κάποιες καλές στιγμές, αλλά είμαστε Ολυμπιακός, θέλαμε το Champions League. Για εμάς είναι μια δύσκολη νύχτα», σχολίασε ο εκ των αρχηγών των «ερυθρόλευων» και πρόσθεσε:

«Στόχος μας είναι πάντα να βρισκόμαστε όσο ψηλότερα γίνεται. Από αύριο θα δούμε τι έφταιξε, τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα, να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να πάρουμε το εισιτήριο για το Europa League».

Για την αντίδραση που ψάχνει ο Ολυμπιακός είπε: «Το αποτέλεσμα αυτό είναι δύσκολο, μια δύσκολη νύχτα. Είμαστε Ολυμπιακός, έχουμε την εμπειρία, τους παίκτες και με τον προπονητή θα καταφέρουμε να γυρίσουμε το κλίμα».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x