Champions League

Παπασταθόπουλος: «Τρέξαμε την Ρεάλ»

Ευχαριστημένος σε μεγάλο βαθμό κυρίως από την εμφάνιση της Ντόρτμουντ απέναντι στην Ρεάλ εμφανίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Αρκετά ικανοποιημένος από την ισοπαλία, αλλά κυρίως από την εμφάνιση της Ντόρτμουντ κόντρα στην Ρεάλ παρουσιάστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο Έλληνας διεθνής στόπερ των Βεστφαλών, μιλώντας στον ΟΤΕ TV μετά το τέλος του παιχνιδιού, δήλωσε βέβαιος πως η ομάδα του Τούχελ θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη στην συνέχεια των υποχρεώσεών της.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα ματς με ρυθμό, τρέξαμε την Ρεάλ. Υπήρχαν πολλές ευκαιρίες και ίσως έπρεπε να είχαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ.
Πιστεύω πως ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Μετά το τέταρτο είχαμε ευκαιρίες, στο δεύτερο πέσαμε λίγο όμως στο τελευταίο διάστημα ανεβάσαμε ρυθμό και καταφέραμε να απαντήσουμε.

Για το εάν η Ντόρμουντ είναι σε καλό δρόμο: «Είμαστε σε καλό δρόμο χρειαζόμαστε βελτίωση και πιστεύω πως θα έρθει. Η ομάδα έχει να βγάλει πράγματα και ήρθαν και νέοι παίκτες στην ομάδα. Θα πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω, να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x