Champions League

Η βραζιλιάνικη τριάδα της Πόρτο που απειλεί την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Πόρτο στη Βαρκελώνη και ο Τσάβι καλείται να προσέξει πολύ τους τρεις επικίνδυνους Βραζιλιάνους της επιθετικής γραμμής των «δράκων».

Κακά τα ψέματα, το ενδεχόμενο να κινδυνέψει άμεσα η Μπαρτσελόνα με αποκλεισμό από το Champions League είναι οριακά ορατό. Ωστόσο, με τους Καταλανούς να προέρχονται από τρεις γκέλες στα πέντε τελευταία ματς, η εντός έδρας αναμέτρηση με την Πόρτο δεν φαντάζει και παιχνιδάκι...

Μάλιστα, οι Ισπανοί κάνουν ιδιαίτερη μνεία στην εκ Βραζιλίας επιθετική τριάδα των «δράκων» που δύναται να προκαλέσει προβλήματα στους Καταλανούς.

Πρώτος και καλύτερος ο φορ Εβανίλσον, που με εννέα γκολ σε έντεκα αγώνες φέτος, δείχνει έτοιμος να... φάει τη θέση του Ταρεμί.

Το δε Γκαλένο, τον ξέρουμε και από το παρελθόν και τις εμφανίσεις του με την Μπράγκα.

Φέτος, μετρά τρία τέρματα και τέσσερις ασίστ σε 15 ματς, κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, ενώ ο Πεπέ, που συνήθως πιάνει το δεξί άκρο της επίθεσης, μπορεί να μην έχει ακόμα γκολ (δύο ασίστ σε 16 συμμετοχές), όμως η πρόσφατη κλήση του στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας λέει πολλά.

Στα έξι τελευταία ματς, η Μπάρτσα έχει κρατήσει το μηδέν μόλις σε μία περίπτωση, συνεπώς καλά θα κάνει ο Τσάβι να δώσει προσοχή στη λάτιν γραμμή κρούσης του Σέρτζιο Κονσεϊσάο...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x