Champions League

Oι ενδεκάδες στο Πόρτο-Ίντερ: Εκτός αποστολής ο Πέπε, στον πάγκο ο Μπρόζοβιτς

Γνωστές έγιναν πριν από λίγο οι ενδεκάδες της αναμέτρησης Πόρτο-Ίντερ που ξεκινά στις 22:00 και θα κρίνει ένα εισιτήριο για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Τις επιλογές τους για την κρίσιμη αναμέτρηση του «Νταγκάο» που θα κρίνει ένα εισιτήριο στα προημιτελικά του Champions League, έκαναν γνωστές ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο και ο Σιμόνε Ιντζάγκι.

Ο προπονητής της Πόρτο, προχώρησε σε εκπλήξεις καθώς έμεινε εκτός αποστολής ο Πέπε λόγω τραυματισμού, επιλέγοντας τον Εβανίλσον για την κορυφή της επίθεσης ως παρτενέρ του Ταρεμί, ενώ ο Πεπέ θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας.

Από την άλλη μεριά ο τεχνικός της Ίντερ επέλεξε το κλασσικό 3-5-2 αφήνοντας στον πάγκο τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, με τον Χένρικ Μικιταριάν να παίρνει ξανά φανέλα βασικού.


Aναλυτικά:

Πόρτο ( Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Ντιόγκο Κόστα- Πεπέ, Καρδόσο, Μαρκάνο, Ζαϊντού- Γκρούγιτς, Εουστάκιο, Γκαλένο,Ουρίμπε-Ταρεμί, Εβανίλσον





Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ονάνα- Nτάμφρις, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Ντιμάρκο- Μπαρέλα, Μιχιταριάν, Τσαλχάνογλου- Τζέκο, Λαουτάρο Μαρτίνες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x