Champions League

Ο φόβος του Ζιντάν για αποκλεισμό στυλ... Μονακό 2004 και η προφητική ατάκα στον Ζιουλί

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης μετά το 3-1 επί της Λίβερπουλ όμως ο Ζιντάν δεν εφησυχάζει.

Το σκορ αλλά και η εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης στο 3-1 επί της Λίβερπουλ την προηγούμενη εβδομάδα καθιστά τους Ισπανούς μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, με το 2-1 επί της Μπαρτσελόνα στην συνέχεια να πιστοποιεί πως οι «μερένγκες» είναι σε καλό φεγγάρι.

Ωστόσο, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν θεωρεί πως το πράγμα είναι τελειωμένο, ούτε πως θα έρθει σίγουρα η ανατροπή εις βάρος της Ατλέτικο στο πρωτάθλημα της La Liga.

«Δεν ξέρω πώς θα τελειώσουμε την σεζόν» είπε μετά το clasico, έχοντας πιθανότατα στο μυαλό το... μαρτυρικό 2004.

Τότε που στον δρόμο για το τρεμπλ, οι Μαδριλένοι του Κάρλος Κεϊρός είχαν χάσει και τους τρεις τους στόχους, με τον αποκλεισμό από τη Μονακό στην Ευρώπη να είναι κάτι παραπάνω από οδυνηρός και να αποτελεί ουσιαστικά την αρχή του τέλους.

Οι «μπλάνκος» είχαν επικρατήσει 4-2 στον εντός έδρας προημιτελικό και στη ρεβάνς προηγήθηκαν με 1-0 στο 36’, ωστόσο ο Ζιουλί ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Γάλλος είχε αστειευτεί μιλώντας στον «Ζιζού» στον δρόμο για τα αποδυτήρια, λέγοντας πως «πρέπει να μας αφήσετε να νικήσουμε». Ο νυν τεχνικός της «βασίλισσας» είχε απαντήσει: «Λούντο, δεν βλέπεις πως είμαστε τελειωμένοι», ατάκα που επιβεβαιώθηκε, καθώς με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο οι Μονεγάσκοι είχαν πάρει την τεράστια πρόκριση.

Ο Ζιουλί, που είχε πετύχει και το τρίτο γκολ της ομάδας του, είχε προχωρήσει στην αποκάλυψη του διαλόγου με τον Ζιντάν μετά τον ιστορικό αγώνα, κάτι που έφερε αντιδράσεις και τον οδήγησε στην απολογία προς τον συμπατριώτη του. Βέβαια, η ζημιά είχε ήδη γίνει...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x