Copa America

Με 4.400 θεατές ο τελικός του Copa America!

Μετά από πιέσεις της Αργεντινής και με την σύμφωνη γνώμη της COMNEBOL, ο τελικός του φετινού Copa America θα έχει 2.200 φίλους της στις κερκίδες κι άλλους τόσους της Βραζιλίας.

Με παρουσία κόσμου, έστω και περιορισμένης έκτασης, θα διεξαχθεί ο κυριακάτικος τελικός του Copa America 2021, στο «Μαρακανά», ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή

Συγκεκριμένα, κατόπιν έντονων πιέσεων των ανθρώπων των «γκαούτσος» και της CONMEBOL, αλλά και με την αλλαγή στάσης της Περιφέρειας του Ρίο Ντε Τζανέιρο, η οποία αρχικά είχε απορρίψει το πρώτο αίτημα για φιλάθλους στις κερκίδες, τελικά 4.400 θεατές συνολικά θα δουν από κοντά την αναμέτρηση!

Οι φίλοι της Αργεντινής, που θα χρειαστεί να προσκομίσουν πρώτα αρνητικό τεστ για να μπουν στο γήπεδο, θα παρακολουθήσουν το ματς από την μια πλευρά του γηπέδου, ενώ εκείνοι της «σελεσάο» θα καθίσουν στην απέναντι πλευρά.

Παράλληλα, εκδόθηκαν και 150 VIP εισιτήρια του τελικού, που επίσης θα αγοράζονται με την επίδειξη αρνητικού PCR test, ενώ συνολικά στο γήπεδο θα βρίσκονταν αρχικά 600 άτομα, χωρίς να υπολογίζεται η ανατροπή με τον κοσμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x