Copa America

Έδειξαν… ψεύτικα τεστ κορωνοϊού για να μπουν στον τελικό του Copa America!

Φίλοι τόσο της Βραζιλίας όσο και της Αργεντινής πλαστογράφησαν τεστ Covid-19 για να διασφαλίσουν την είσοδό τους στον τελικό σύμφωνα με ανακοίνωση της CONMEBOL.

Η… κάψα τους να δουν από κοντά την «τιτανομαχία» της Βραζιλίας με την Αργεντινή, στον τελικό του φετινού Copa America, οδήγησε κάποιους φίλους και από τις δύο χώρες στην πλαστογραφία

Συγκεκριμένα, μεγάλος αριθμός φιλάθλων οι οποίοι προσπάθησαν να εξασφαλίσουν μια θέση στο στάδιο «Μαρακανά», παρουσίασε ψεύτικα τεστ Covid-19, όπως ανέφεραν οι διοργανωτές της Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής!

«Ένας σημαντικός αριθμός ψεύτικων τεστ PCR εντοπίστηκαν τόσο από την πλευρά της Βραζιλίας όσο και από της Αργεντινής. Σε όλους αυτούς, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο. Οι έλεγχοι για την εξασφάλιση της πρόσβασης στον τελικό θα είναι εξαιρετικά αυστηροί», ανέφερε μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι CONMEBOL και Περιφέρεια του Ρίο ντε Τζανέιρο αποφάσισαν να επιτρέψουν σε 4.400 οπαδούς, συν τους επίσημους προσκεκλημένους και τους εμπλεκόμενους στην αναμέτρηση, να δουν το παιχνίδι δια ζώσης ενώ άπαντες ήταν υποχρεωμένοι να προσκομίσουν αρνητικό τεστ κορωνοϊού στην είσοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x