Γενικά

Euro U19: Ισόπαλες Ισλανδία-Νορβηγία και... αποκλεισμός για Ελλάδα

Οι Ισλανδία και Νορβηγία ήρθαν ισόπαλες 1-1, με αποτέλεσμα η Εθνική Ελλάδος να αποκλειστεί και μαθηματικά από την επόμενη φάση του Euro U19.

Ισοπαλία βολική για την ίδια -σε καμία περίπτωση όμως για την Εθνική Ελλάδος- πήρε η Νορβηγία κόντρα στην Ισλανδία. Οι δύο ομάδες ήρθαν 1-1 στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Euro U19, ένα αποτελέσμα που σήμανε και τον μαθηματικό αποκλεισμό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, το οποίο νωρίτερα υπέστη βαριά ήττα (5-0) από την Ισπανία.

Από την άλλη, η Ισλανδία -που έχει έναν βαθμό έναντι τεσσάρων της Νορβηγίας- διατηρεί μαθηματικές ελπίδες, αφού την τελευταία αγωνιστική θα χρειαστεί για αρχή νίκη επί της Ελλάδας και ταυτόχρονα ήττα της Νορβηγίας από την Ισπανία και εν συνεχεία να υπερτερήσει στη διαφορά των γκολ.

Και όλα αυτά χάρη στην «άρρωστη» γκολάρα του Γκούντμουντσον στο 89', με τον άσο της Στάρνιαν να ξεκινά αρκετά πίσω από τη σέντρα (άρχισε την κίνηση λίγο έξω από την περιοχή της ομάδας του) για να φτάσει -μόνο με έναν συνδυασμό- μέχρι το ημικύκλιο της αντίπαλης περιοχής, απ' όλου και πλάσαρε για το τελικό 1-1.



Το σκορ είχε ανοίξει για τη Νορβηγία ο Ρόλντσοϊ με εκτέλεση πέναλτι στο 65', παράβαση στην οποία μάλιστα υπέπεσε ο Γκούντμουντσον.



Η βαθμολογία του ομίλου:

Euro U19: Αποκλείστηκε η Ελλάδα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x