Γενικά

Βαριά ήττα από την Ισπανία και μια ανάσα από τον αποκλεισμό στο Euro Κ19 η Εθνική!

Η Εθνική Νέων γνώρισε βαριά ήττα με 5-0 από αυτή της Ισπανίας και πλέον έχει απειροελάχιστες πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Έχασε με κατεβασμένα χέρια από την Ισπανία (0-5) και πλέον ελπίζει σε θαύμα η Εθνική Νέων.

Η ομάδα του Τάσου Θέου πραγματοποίησε ακόμη μία απογοητευτική εμφάνιση στο πρώτο μέρος, δέχθηκε τέσσερα τέρματα από τους Ίβηρες και δεχόμενη ένα ακόμη στο δεύτερο ημίχρονο, γνώρισε μία βαριά ήττα.

Έτσι, η μόνη περίπτωση να βρεθεί στην επόμενη φάση, είναι να νικήσει η Ισλανδία τη Νορβηγία και μετά να επικρατήσει αυτή των Σκανδιναβών με αρκετά τέρματα, προκειμένου να έχει την υπέρ της διαφορά τερμάτων.

Απογοητευτική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση από την Ελλάδα, η οποία έκανε μία σοβαρή τελική στο 2’, ενώ στο δεύτερο μέτρησε ακόμη μία.

Το ματς

Η Εθνική μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Τζήμας βρήκε με ωραία πάσα τον Σμυρλή στην αντεπίθεση, εκείνος μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ με το αριστερό, με την Ιριμπάρνε να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 11ο λεπτό, όμως, οι Ισπανοί ήταν αυτή που άνοιξαν το σκορ. Ο Γκαρσία έκανε ωραία επέλαση και σέντρα από τα δεξιά, με τον Μπαρμπερά να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να κάνει σε κενή εστία το 1-0!



Σαν να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά αργότερα, η «φούρια ρόχα» πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Φρεσνέδα πέρασε τον Προδομίτη από τα δεξιά και βρήκε τον Άνχελ, ο οποίος με όμορφο πλασέ νίκησε τον Μπότη για το 2-0.



Στο 17’, οι Ίβηρες έκαναν και το 3-0. Ο Παλάθιος συνεργάστηκε πολύ όμορφα με τον Άνχελ και «έπιασε» ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής, νικώντας τον Μπότη για το 3-0!



Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με τους Ισπανούς να προσπαθούν να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα. Κάτι που κατάφεραν στο 45’+4’. Ο Γκαρσία έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Πέρεθ κατέβασε και μοίρασε για τον Μπαρμπερά, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 4-0! Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.



Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι Ισπανοί συνέχισαν την επιθετική τους διάθεση και έχασαν μεγάλη στιγμή στο 51’. Ο Ακομάχ έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τον Μπότη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Έξι λεπτά αργότερα, όμως, η «φούρια ρόχα» πέτυχε ένα ακόμη γκολ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ακομάχ, ο Κάσας έκανε ωραία κίνηση στην περιοχή και με όμορφη κεφαλιά έκανε το 5-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Ισπανών.



Στα τελευταία λεπτά, οι Ισπανοί έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για ένα γκολ, με το σκορ να παραμένει ως έχει. Από την άλλη, η Εθνική δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει μόλις μία τελική στο δεύτερο μέρος, με το 5-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Ελλάδα (Τάσος Θέος): Μπότης, Γεωργιάδης, Κεραμίτσης, Προδρομίτης, Δεληγιάννης, Συμεωνίδης (46' Τσίκος), Σταυρόπουλος (46' Καλογερόπουλος), Κωττάς (36' Νικολάου), Σπυράκος, Σμυρλής (74' Αποστολάκης), Τζίμας (86' Γκολφίνος).

Ισπανία (Χοσέ Λάνα): Ιριμπάρνε, Φρεσνέδα, Κάσας, Γκασιορόφσκι, Βάλε, Γκονζάλο (46' Ντάνι Ροντρίγκεθ), Άνχελ (67' Ντιαό), Παλάθιος (67' Έντγκαρ Πουγιόλ), Ντάνι Πέρεθ (67' Γκαρίδο), Ακομάχ (73' Ομοροδιόν), Μπαρμπερά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x