Europa Conference League

Γιατί θα αλλάξει διαδρομή το πούλμαν του Άρη για το γήπεδο

Διαφορετική διαδρομή προς το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα ακολουθήσει το πούλμαν του Άρη για το σημερινό ματς με την Μακάμπι. Γιατί θα συμβεί αυτό…

Μια διαφορετική διαδρομή από την συνηθισμένη θα ακολουθήσει σήμερα το πούλμαν που θα μεταφέρει την αποστολή του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το μεγάλο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι κίτρινοι μετά από αμοιβαία συνεννόηση τους με την Αστυνομία θα φτάσουν στο γήπεδο μέσω της Παπαναστασίου.

Γιατί θα συμβεί αυτό; Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για μια… τακτική που θα ακολουθηθεί μόνο σήμερα, αλλά έχει γίνει και στο παρελθόν σε άλλα ματς αντίστοιχης μεγάλης κρισιμότητας και σημασίας για την ομάδα.

Η αλλαγή αυτή στοχεύει στην εμψύχωση των παικτών της ομάδας, καθώς οι γύρω δρόμοι από αυτόν που θα κινηθεί το πούλμαν είναι αυτοί που συνήθως χρησιμοποιούν οι οπαδοί για να πάνε στο γήπεδο. Αποτέλεσμα αυτού είναι το πούλμαν να έχει… συνοδεία από τους οπαδούς, οι οποίοι θα ανεβάσουν το ηθικό της ομάδας και θα τους παθιάσουν ακόμη περισσότερο ενόψει της σέντρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x