Europa Conference League

«Ο προπονητής της Λέφσκι έπαιξε με σύστημα που δούλεψε μόνο μισή ώρα τη μέρα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ»

Οι Βούλγαροι αποκαλύπτουν ότι η Λέφσκι Σόφιας εξουδετέρωσε τον ΠΑΟΚ παίζοντας με σχηματισμό-ανάγκης την τελευταία στιγμή.

Τα θετικά για τη Λέφσκι Σόφιας δεν σταματούν στο αποτέλεσμα του 2-0 επί του ΠΑΟΚ, καθώς οι Βούλγαροι μπορούν να υπερηφανεύονται ότι... βραχυκύκλωσαν πλήρως τους Θεσσαλονικείς και μάλιστα από τα πρώτα δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με το trud.bg μάλιστα, το σύστημα με το οποίο παρέταξε την ομάδα του ο Στάνιμιρ Στόιλοφ, αποτέλεσε λύση... ανάγκης την τελευταία στιγμή, με τη Λέφσκι να το δοκιμάζει για μισή ώρα προτού ο προπονητής της αποφασίσει να πορευτεί με αυτό!

Βλέπετε, οι πολλές απουσίες δεν επέτρεψαν στον έμπειρο τεχνικό να χρησιμοποιήσει το 3-5-2 με το οποίο είχε πάρει πέρυσι μεγάλες νίκες ενάντια σε ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Λουντογκόρετς.

Έτσι, ξεκίνησε να ψάχνεται με το 4-2-3-1, ωστόσο την ημέρα του αγώνα... εμπνεύστηκε το 3-4-3, το οποίο και επέλεξε όταν σιγουρεύτηκε ότι ο Φαν Ντερ Κάαπ θα μπορούσε τελικά να αγωνιστεί. Ο Ολλανδός πήρε θέση στα στόπερ μαζί με Κόρντομπα-Σούντμπεργκ, με τους Πετρίς-Γκάλτσεφ να παίζουν ως φουλ μπακ.

Ο εν λόγω σχηματισμός δουλεύτηκε μονάχα για 30 λεπτά λίγες ώρες πριν τη σέντρα κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Στόιλοφ να δικαιώνεται τελικά και με το παραπάνω...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x