Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ μας μνημόνευσε μία ανάρτηση της UEFA στα social media, σύμφωνα με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στο Conference League, έχοντας μόνο νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.



Στη συνέχεια, μίλησε για μία άλλη παράμετρο της προσπάθειας των Πειραιωτών να κάνουν φέτος κάτι ακόμα πιο καλό στην Ευρώπη, κάνοντας την παρατήρηση ότι μέχρι τώρα στα τρία χρόνια του Conference League, η UEFA δείχνει να «προτιμάει» να φτάνουν ψηλά στη διοργάνωση ομάδες που έχουν ξεκινήσει από αυτή και όχι προερχόμενες από το Europa League (όπως τώρα ο Ολυμπιακός).

Υπενθύμισε ότι και στους δύο τελικούς πήγαν ομάδες που ήταν από την αρχή στους ομίλους του Conference League και ότι στα προημιτελικά έχουν προκριθεί μόνο ομάδες από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Λέστερ και Μαρσέιγ συν την Αϊντχόφεν) και στα ημιτελικά έχουν φτάσει μόνο οι δύο πρώτες, πάντα από ομάδες που μετακινήθηκαν στη διοργάνωση από το Europa League.

Τέλος σχολίασε ότι η Μακάμπι, βάση των αναλύσεων που έχουν γίνει στον Ρέντη, είναι πιο επικίνδυνη ομάδα από τη Φερεντσβάρος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x