Europa Conference League

Νικολακόπουλος: «Το σχήμα-έκπληξη που δοκίμασε ο Μεντιλίμπαρ για το Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος»

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Ενόψει του αποψινού αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σε μια δοκιμή έκπληξη στην 11άδα που έγινε χθες στο Ρέντη από τον Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος τεχνικός δοκίμασε στα χαφ τους Έσε, Αλεξανδρόπουλο, Καρβάλιο και στην επίθεση τους Ελ Καμπί, Ποντένσε, δηλαδή, αφήνοντας εκτός δύο πολύ φορμαρισμένους παίκτες, τους Τσικίνιο και Μασούρα.

Σχετικά με την 11άδα, πρόσθεσε ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι πίσω θα παίξουν οι Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα αφού δεν υπάρχουν και άλλες λύσεις.

Σχολίασε για την δοκιμή αυτή ότι μπορεί ο Μεντιλίμπαρ θα θέλει να έχει αυτό το σχήμα ως μια εναλλακτική επιλογή κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο να έχει στο μυαλό του και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και να θέλει να μοιράσει χρόνο στους παίκτες.

Παρεμπίπτοντος, ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε την πληροφορία ότι δεν πρόκειται να αναβληθεί όλη η αγωνιστική -όπως ακούγεται- άρα ή θα αναβληθεί το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ή θα γίνει κανονικά όλη η αγωνιστική. Κατέληξε λέγοντας ότι δεν το βλέπει εύκολο το να αναβληθεί το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ γιατί οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα σχεδόν ποτέ δεν κοιτάνε να βοηθήσουν μία ανταγωνίστρια όταν παίζει αυτή στην Ευρώπη.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x