Conference League

Ξεκίνησε η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό σε όσους θα πάρουν εισιτήριο για τον τελικό του Conference League

Ο Ολυμπιακός άρχισε να ενημερώνει όλους όσοι θα πάρουν εισιτήριο για τον τελικό του Conference League.

Η ώρα έφτασε… Όπως κάνει γνωστό ο Ολυμπιακός άρχισε να ενημερώνει μέσω των e-mail τους οπαδούς της ομάδας που κληρώθηκαν να πάρουν ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Conference League. Φυσικά και πρόκειται για τους οπαδούς που είχαν στείλει αίτημα για να δώσουν το ''παρών'' στο μεγάλο ματς της OPAP Arena.

Όπως μάλιστα επισημαίνουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ οι οπαδοί που έχουν καταθέσει αίτημα, να κοιτούν τα mail που έχουν δηλώσει στην ΠΑΕ στο inbox αλλά και στα spam, γιατί ενδέχεται τα mail να... καταλήξουν εκεί.

Θυμίζουμε ότι η διαδικασία αποστολής αίτησης έληξε το περασμένο Σάββατο, με τους ερυθρόλευκους να επισημαίνουν ότι έχουν περίπου το 90% των ατόμων, που έχουν στην κατοχή τους διαρκείας, έχουν πάρει μέρος στη διαδικασία.

Ο Ολυμπιακός αναφέρει στην σχετική ανάρτηση με τη διαδικασία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην κλήρωση για ένα εισιτήριο...

«Στους κληρωθέντες θα σταλεί email, το οποίο θα έχουν δηλώσει στην προαναφερόμενη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την διαδικασία αγοράς εισιτηρίου μέσω της UEFA. Σε περίπτωση που το email έχει γραφτεί λάθος, δεν θα υπάρχει δικαίωμα αγοράς.

Επειδή τα εισιτήρια είναι ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα της UEFA, όσοι από τους εφετινούς κατόχους δεν δηλώσουν συμμετοχή στην παραπάνω διαδικασία, δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση.

Προτεραιότητα στην κλήρωση έχουν οι εφετινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που έχουν περισσότερα συνεχόμενα χρόνια εισιτήριο διαρκείας και έχουν παρευρεθεί στους περισσοτέρους φετινούς εντός έδρας αγώνες.

Επιπλέον της ανωτέρω διαδικασίας, δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν και οι 49 που πίστεψαν και ταξίδεψαν στην TOPOLA για τον αγώνα με την MACCABI TEL AVIV.

Όσοι κληρωθούν θα έχουν την δυνατότητα αγοράς ενός εισιτήριου για τον τελικό του UEFA Europa Conference League. Για την ολοκλήρωση της αγοράς του εισιτηρίου, οι τυχεροί φίλαθλοι θα πρέπει να καταβάλουν οικονομική ενίσχυση 75€, ποσό που θα πάει εξ’ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη.

Η στήριξη των φιλάθλων μας μεταξύ άλλων, έχει καταστήσει τον σύλλογό μας ως τον κορυφαίο πολυαθλητικό στην Ευρώπη, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την εφετινή ιστορική αγωνιστική σεζόν. Με την οικονομική ενίσχυση οι ομάδες μας θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα και να μας χαρίζουν στιγμές δόξας και υπερηφάνειας ενόψει της επόμενης σεζόν, κατά την οποία συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x