Europa League

Μιχαλήτσος: «Τα παιδιά έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι»

Παραμονή του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι, ο Γιάννης Μιχαλήτσος είχε πει πως για να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα, οι παίκτες του Άρη θα πρέπει να δώσουν το 120% των δυνατοτήτων τους. Όντως έδωσαν το κάτι παραπάνω, με συνέπεια να πάρουν την ισοπαλία, με τον Έλληνα κόουτς να τους απονέμει τα εύσημα. Κανένα σχόλιο για το παράπτωμα του Κόκε. Δείτε επίσης τι είπε ο Τόχα.

Παραμονή του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι, ο Γιάννης Μιχαλήτσος είχε πει πως για να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα, οι παίκτες του Άρη θα πρέπει να δώσουν το 120% των δυνατοτήτων τους. Όντως έδωσαν το κάτι παραπάνω, με συνέπεια να πάρουν την ισοπαλία, με τον Έλληνα κόουτς να τους απονέμει τα εύσημα. Κανένα σχόλιο για το παράπτωμα του Κόκε.

«Κάναμε την καλύτερή εμφάνιση όσο είμαι εγώ προπονητής στην ομάδα. Παίζαμε απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα, της οποίας ένας παίκτης, και όχι βασικός, αξίζει όσο όλες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης μαζί. Τα παιδιά έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι και τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Είχαμε τις φάσεις, όμως δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Οι παίκτες μου έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί διατηρήσαμε την παράδοση», ανέφερε για το αήττητο 42 χρόνων που διατηρούν οι Θεσσαλονικείς στα εντός έδρας ευρωπαϊκά τους παιχνίδια.

«Έπαιξαν όλοι τους ρόλους που είχαμε πει. Ο καθένας έκανε αυτό που έπρεπε και ήμασταν ομάδα μέσα στο γήπεδο, που ήξερε ακριβώς τι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Τώρα προέχει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς στο πρωτάθλημα τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλουμε. Μετά θα μιλήσουμε και για τον επαναληπτικό», υπογράμμισε.

«Είναι εσωτερικό ζήτημα της ομάδας και δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο», ήταν το μόνο πράγμα που ανέφερε για τον Κόκε, που μόλις έμαθε ότι δεν θα βρίσκεται στην ενδεκάδα αποχώρησε εκνευρισμένος από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή του Άρη.

«Ήταν ένα αρκετά μοιρασμένο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Μπορώ να πω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Τώρα πάμε στην έδρα τους, όπου τα πράγματα για την πρόκριση γίνονται πιο δύσκολα. Αυτή τη στιγμή, όμως, στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα, έχουμε δυο αγώνες με Ατρόμητο και Λάρισα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διεκδικήσουμε την είσοδο στα πλέι οφ», σχολίασε από την πλευρά του ο Κάρλος Τόχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x