Europa League

«Αδιέξοδο» και όχι… κράξιμο

Οι Άγγλοι φημίζονται για την αβρότητά τους και για μία ακόμα φορά το απέδειξαν… Αν και για τη Μάντσεστερ Σίτι η ισοπαλία (0-0) με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη -στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για τους «32» του Europa League- κάθε άλλο παρά επιτυχία μπορεί να χαρακτηριστεί, στο σύνολό τους τα αγγλικά Μέσα υποδέχτηκαν το αποτέλεσμα των «πολιτών» χωρίς… κράξιμο, αλλά με αρκετή μετριοπάθεια, ίσως και σιγουριά, ενόψει της ρεβάνς.

Οι Άγγλοι φημίζονται για την αβρότητά τους και για μία ακόμα φορά το απέδειξαν…

Αν και για τη Μάντσεστερ Σίτι η ισοπαλία (0-0) με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη -στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για τους «32» του Europa League- κάθε άλλο παρά επιτυχία μπορεί να χαρακτηριστεί, στο σύνολό τους τα αγγλικά Μέσα υποδέχτηκαν το αποτέλεσμα των «πολιτών» χωρίς… κράξιμο, αλλά με αρκετή μετριοπάθεια, ίσως και σιγουριά, ενόψει της ρεβάνς.

Πάμε να δούμε, όμως, αναλυτικά πώς υποδέχτηκαν τα Μέσα του Νησιού την ισοπαλία της Σίτι με τους
«κίτρινους»:


«Τα αστέρια της Σίτι κρατήθηκαν από τον Άρη. Ισοπαλία χωρίς τέρματα στην Ελλάδα για την ομάδα του Μαντσίνι», αναφέρει το Sky Sports, ενώ στο ίδιο «μήκος κύματος» είναι και ο τίτλος της Express για την ισοπαλία των «πολιτών» στη Θεσσαλονίκη: «Η Σίτι κρατήθηκε στην Ελλάδα».

«Η Μάντσεστερ Σίτι δεν μπόρεσε να βρει τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα του Άρη…», τονίζει το BBC, ενώ η ιστοσελίδα της Daily Mail, «γράφει»: «Μονότονο αδιέξοδο στην Ελλάδα για τους παίκτες του Μαντσίνι».

Τέλος, η Mirror αναφέρει: «Άρνηση στον Τζέκο», για τη σπουδαία απόκρουση του Σηφάκη στην κεφαλιά του Βόσνιου στο 64', ενώ η Ιndependent σημειώνει: «Η Σίτι κοιτάει, πλέον, το δεύτερο παιχνίδι, μετά το αδιέξοδο στην Ελλάδα».

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x