Europa League

«Μεγαλύτερη ζημιά απ’ τον ΠΑΟ»

Καμία διάθεση να υποτιμήσει τον ΠΑΟΚ δεν έδειξε ο Κούρμπαν Μπέρντιγιεφ. Ο τεχνικός της Ρούμπιν Καζάν, προσεχούς αντιπάλου του «Δικεφάλου» στο Europa League αναγνώρισε ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να έχει ένα εύκολο απόγευμα. Είναι ενδεικτικό πως έχοντας αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο Τσάμπιονς Λιγκ (απέσπασαν δύο ισοπαλίες οι «πράσινοι») εκμυστηρεύτηκε πως φοβάται μεγαλύτερη ζημιά από τους Θεσσαλονικείς, των οποίων μεγαλύτερο όπλο χαρακτήρισε την ομαδικότητα που τους διακρίνει.

Καμία διάθεση να υποτιμήσει τον ΠΑΟΚ δεν έδειξε ο Κούρμπαν Μπέρντιγιεφ.

Ο τεχνικός της Ρούμπιν Καζάν, προσεχούς αντιπάλου του «Δικεφάλου» στο Europa League αναγνώρισε ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να έχει ένα εύκολο απόγευμα.

Είναι ενδεικτικό πως έχοντας αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο Τσάμπιονς Λιγκ (απέσπασαν δύο ισοπαλίες οι «πράσινοι») εκμυστηρεύτηκε πως φοβάται μεγαλύτερη ζημιά από τους Θεσσαλονικείς, των οποίων μεγαλύτερο όπλο χαρακτήρισε την ομαδικότητα που τους διακρίνει.


Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Το σημαντικότερο όπλο του ΠΑΟΚ είναι ότι παίζει ως ομάδα. Αυτό φάνηκε και στο ματς με την ΑΕΚ. Δεν ξεχωρίζω κάποιον παίκτη συγκεκριμένα», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

Για τις απουσίες των Γκαρσία και Σαλπιγγίδη: «Ακόμα και να είχα πληροφορίες γι’ αυτό δεν θα το έλεγα. Επαναλαμβάνω ότι η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι η ομαδικότητα. Παρόλο που κέρδιζε με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ, δεν χαλάρωσε καθόλου στο δεύτερο μέρος. Πάντως για τις απουσίες που μου είπατε έχω να πω ότι θα το πιστέψω μόνο όταν το δω».

Για το στόχο της ομάδας του: «Όποιος προπονητής παίζει στην έδρα του, στοχεύει στη νίκη. Σε αυτό στοχεύουμε κι εμείς».

Για το αν ξεκούρασε κάποιους παίκτες στην αναμέτρηση με την Λοκομοτίβ: «Δεν προφύλαξα κανέναν ποδοσφαιριστή. Κι όπως δεν το έκανα στον αγώνα με την Λοκομοτίβ, το ίδιο θα πράξω κι αύριο. Όσοι παίκτες είναι στη διάθεσή μου θα τα δώσουν όλα για τη νίκη».

Για τις απουσίες που αντιμετωπίζει: «Θα λείψουν οι Κάρλος Εντουάρντο και Μάρτινς, ενώ ο Καλέσιν είναι με ερωτηματικό. Αντίθετα ο Παραγουανός Βαλντές θα αγωνιστεί αύριο».

Για το αγωνιστικό προφίλ του ΠΑΟΚ: «Δεν θα αλλάξει το σύστημά του. Θα παίξει το επιθετικό παιχνίδι που γνωρίζει και μας έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια».

Για το αν ταιριάζει το στιλ του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: «Είναι πιο οργανωμένη και πειθαρχημένη ομάδα. Αν χρησιμοποιήσει τα άκρα του και τη μεσαία γραμμή του μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά σε σχέση με τον Παναθηναϊκό».
Για το αν αποτελεί πλεονέκτημα ότι η ομάδα του έχει δώσει περισσότερα παιχνίδια: «Κι ο ΠΑΟΚ έχει ετοιμαστεί κατάλληλα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είναι μεγάλη ομάδα και ξέρει ότι στα ευρωπαϊκά ματς δεν μετράνε αυτά. Δεν έχει να κάνει αν εμείς έχουμε παίξει περισσότερα παιχνίδια στο πρωτάθλημά μας».


Ντιαντιούν: «Ξέρει τι ζητάει»

Από την πλευρά του ο Βλαντιμίρ Ντιαντιούν, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες της Ρούμπιν, σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ ξέρει τι ζητάει όταν μπαίνει στο γήπεδο. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x