Europa League

«Όπως με την ΤΣΣΚΑ και καλύτερα»

Πίστη για θετικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ απέναντι στη Ρούμπιν από τον Πάμπλο Κοντρέρας. Ο αρχηγός του «Δικέφαλου» ευχήθηκε να επαναληφθεί μια εμφάνιση αντίστοιχη της περσινής στη Μόσχα (1-1 με την ΤΣΣΚΑ των πολλών αστέρων), ενώ ερωτώμενος για τις απουσίες των Γκαρσία και Σαλπιγγίδη εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο υπάρχον ρόστερ.

Πίστη για θετικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ απέναντι στη Ρούμπιν από τον Πάμπλο Κοντρέρας.

Ο αρχηγός του «Δικέφαλου» ευχήθηκε να επαναληφθεί μια εμφάνιση αντίστοιχη της περσινής στη Μόσχα (1-1 με την ΤΣΣΚΑ των πολλών αστέρων), ενώ ερωτώμενος για τις απουσίες των Γκαρσία και Σαλπιγγίδη εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο υπάρχον ρόστερ.


Αναλυτικά όσα δήλωσε o Xιλιανός αμυντικός:

«Είναι μία ιστορική ομάδα. Αντιμετωπίζουμε ένα μεγάλο αντίπαλο και είναι πολύ σημαντικό να αντιμετωπίζουμε ένα σύλλογο σαν τη Ρούμπιν Καζάν», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

Για την απουσία των Γκαρσία και Σαλπιγγίδη: «Είναι σημαντική η απουσία δύο τέτοιων παικτών, αλλά είμαστε πλήρεις, μπορούν να αντικατασταθούν και να πάμε πολύ καλά».

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: «Τα δύο τελευταία χρόνια έχουμε καταφέρει να έχουμε καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη, έχουμε πλέον μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην ομάδα και ελπίζω να συνεχίσουμε με την ίδια αγωνιστικότητα στους ευρωπαϊκούς αγώνες».

Για τα επιθετικά πλάνα των Ρώσων: «Αυτός που πρέπει να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Αφού δούμε πρώτα τα στοιχεία που έχει ο αντίπαλος, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι ότι μας πει ο προπονητής μας».

Για το πόσο σημαντικοί είναι οι αγώνες με Ρούμπιν και Σάμροκ που ακολουθεί στην Τούμπα για τη μετ’ έπειτα πορεία του «Δικεφάλου» στην διοργάνωση: «Όταν παίζεις μέσα στην έδρα σου έχεις περισσότερες πιθανότητες να πάρεις τη νίκη, όμως εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αναπληρώσουμε τους δύο βαθμούς που χάσαμε με την Τότεναμ».

Για τις ομοιότητες με την περσινή αναμέτρηση απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Θυμάμαι ότι είχαμε κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Ελπίζω να μην αλλάξει τίποτα στο παιχνίδι με την Καζάν, αλλά να πάμε καλύτερα σε σχέση με αυτό που κάναμε με την ΤΣΣΚΑ. Ο κάθε παίκτης θα προσπαθήσει να δώσει το παραπάνω. Ελπίζω όλη η ομάδα να είναι σε καλή κατάσταση για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα την Πέμπτη με τη Ρούμπιν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x