Europa League

Με Κάρολ, Φουστέρ και Ντιόγκο

Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τη Μέταλιστ στους «16» του Europa League. Ο Νταβίντ Φουστέρ προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως επίσης ο Ρόι Κάρολ, αλλά και ο Ντιόγκο, που εξέτισε την τιμωρία του στην Ευρώπη. Εκτός Φετφατζίδης και Φέισα. .

Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τη Μέταλιστ στους «16» του Europa League. Ο Νταβίντ Φουστέρ προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως επίσης ο Ρόι Κάρολ, αλλά και ο Ντιόγκο, που εξέτισε την τιμωρία του στην Ευρώπη.

Εκτός, πέραν του τιμωρημένου Μέλμπεργκ, έμειναν Μπάμποβιτς, Ποτουρίδης, Φέισα, Δασκαλάκης, Μέλμπεργκ, Φετφατζίδης και Μόνχε (υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα κι έκανε ατομικό), που θα προπονηθούν κανονικά το πρωί της Πέμπτης.

Οι 18 εκλεκτοί του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι οι: Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μοδέστο, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Ντιόγκο.

Τρεις παίκτες διεκδικούν δύο θέσεις, οι Μακούν, Ιμπαγάσα και Φουστέρ. Οι υπόλοιποι δέκα θα είναι πιθανότατα οι εξής: Μέγιερι, Χολέμπας, Τοροσίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μιραλάς και Τζεμπούρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x