Europa League

Ο γνώριμος Ντουαμέλ στο ΠΑΟ-Μάριμπορ

Ο Λοράν Ντουαμέλ ορίστηκε από την UEFA να «σφυρίξει» τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μάριμπορ στο ΟΑΚΑ για το Europa League την ερχόμενη Πέμπτη. Ο Γάλλος ρέφερι, διευθυντής αθλητικού κέντρου στο επάγγελμα, έχει βρεθεί πολλές φορές στο παρελθόν στο δρόμο ελληνικών ομάδων, όχι όμως και των «πράσινων».
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Λοράν Ντουαμέλ ορίστηκε από την UEFA να «σφυρίξει» τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μάριμπορ στο ΟΑΚΑ για το Europa League την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Γάλλος ρέφερι, διευθυντής αθλητικού κέντρου στο επάγγελμα, έχει βρεθεί πολλές φορές στο παρελθόν στο δρόμο ελληνικών ομάδων, όχι όμως και των «πράσινων».

09/11/2001: Ελλάδα-Τουρκία 3-0 (play offs προκριματικών Ελπίδων για το Euro 2002)
22/11/2006: Βαλένθια-Ολυμπιακός 2-0 (φάση ομίλων Champions League)
11/12/2007: Ολυμπιακός-Βέρντερ Βρέμης 3-0 (φάση ομίλων Champions League)
14/11/2009: Ελλάδα-Ουκρανία 0-0 (μπαράζ προκριματικών Μουντιάλ 2010)
22/02/2011: ΤΣΣΚΑ Μόσχας-ΠΑΟΚ 1-1 (φάση των «32» Europa League)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x