Θετικό πρόσημο είχαν οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στην 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League, με τις δύο ελληνικές ομάδες να εξασφαλίζουν -τουλάχιστον- την πρόκρισή τους στα playoffs. Το «τριφύλλι» ήρθε ισόπαλο 1-1 με τη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη, ενώ ο «δικέφαλος του Βορρά» λύγισε με 2-0 την Μπέτις στην Τούμπα.
Εάν αυτή ήταν η τελευταία αγωνιστική της League Phase, τότε οι «πράσινοι» που είναι στη 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς θα αντιμετώπιζαν είτε τη Στουτγκάρδη, είτε τη Θέλτα.
Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ που είναι στη 12η θέση με 12 βαθμούς θα μονομαχούσε είτε με τη Λιλ, είτε με τη Μπραν. Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς έχουν παίξει και με τις δύο ομάδες φέτος: Κόντρα στους Γάλλους πήραν μια τεράστια εκτός έδρας νίκη με 4-3, ενώ ισόπαλοι 1-1 ήρθαν στην Τούμπα κόντρα στην ομάδα από τη Νορβηγία.
Διαβάστε Επίσης
Τα highlights από την ισοπαλία πρόκρισης του Παναθηναϊκού στη Βουδαπέστη Νικολογιάννης: «Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων - Ηγετικός ο Ίνγκασον» Μπενίτεθ: «Δούλεψαν σκληρά και με σωστή νοοτροπία οι παίκτες» Αθανασίου: «Πήρε το λιγότερο από αυτό που άξιζε ο Παναθηναϊκός»! Βαθμολογία Europa League: Ακολούθησε τον ΠΑΟΚ και κλείδωσε πρόκριση ο Παναθηναϊκός! Βαθμολογία UEFA: Επέστρεψε στην 11η θέση η Ελλάδα!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






