Το σχόλιό του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στη Βουδαπέστη κατέθεσε ο Τάσος Νικολογιάννης, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις τους τις τελευταίες εβδομάδες και εξασφάλισαν τη συνέχειά τους στην Ευρώπη.
Όπως ανέφερε, ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, με το 1-0 της Φερεντσβάρος να είναι «πάρα πολύ άδικο» σε σχέση με την εικόνα του ματς.
Ο δημοσιογράφος υπογράμμισε ότι η εμφάνιση δεν είχε καμία σχέση με το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ. Αυτήν τη φορά η ομάδα έβγαλε σοβαρότητα, ένταση και καθαρό πλάνο στο γήπεδο. Ξεχώρισε τον Ίνγκασον, τονίζοντας πως ήταν «ηγετικός στο κέντρο της άμυνας», καθάριζε κάθε φάση, έδινε σιγουριά σε όλη τη γραμμή πίσω και βοηθούσε συνεχώς τους συμπαίκτες του.
Παράλληλα, μίλησε με θετικά λόγια για τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος -όπως είπε- πρόσφερε ποιότητα, ηρεμία και λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ και ο Τσιριβέγια είχε πολύ καλή παρουσία.
Διαβάστε Επίσης
Τα highlights από την ισοπαλία πρόκρισης του Παναθηναϊκού στη Βουδαπέστη Μπενίτεθ: «Δούλεψαν σκληρά και με σωστή νοοτροπία οι παίκτες» Αθανασίου: «Πήρε το λιγότερο από αυτό που άξιζε ο Παναθηναϊκός»! Με ποιους θα έπαιζαν στα playoffs Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ εάν ολοκληρώνονταν τώρα η League Phase Βαθμολογία Europa League: Ακολούθησε τον ΠΑΟΚ και κλείδωσε πρόκριση ο Παναθηναϊκός! Βαθμολογία UEFA: Επέστρεψε στην 11η θέση η Ελλάδα!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






