Europa League

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Εκπλήξεις από τον Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς αφήνει στον πάγκο τους Μασούρα, Αγκιμπού, Ελ Αραμπί και χρησιμοποιεί τους Μπουχαλάκη, Ονιεκούρου και Τικίνιο.

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αντβέρπ για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επεφύλασσε μίνι εκπλήξεις στην ενδεκάδα, αφού χρησιμοποιεί στο αρχικό σχήμα τους Μπουχαλάκη, Ονιεκούρου, Τικίνιο και αφήνει στον πάγκο τους Μασούρα, Αγκιμπού, Ελ Αραμπί. Βέβαια, είχε δοκιμάσει αρκετά σχήματα στη διάρκεια των προπονήσεων.







Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς, 4-3-3): Βατσλίκ – Λαλά, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσουκ – Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης – Ρόνι Λόπες, Τικίνιο, Ονιεκούρου.

Στον πάγκο οι Καραργύρης, Τζολάκης, Κούντε, Ελ Αραμπί, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Μπα, Μάρκοβιτς, Καρμπόβνικ, Σουρλής.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση. Παρόλα αυτά, αν νικήσει την Αντβέρπ στο Βέλγιο και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ηττηθεί στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε, οι Πειραιώτες τερματίζουν πρώτοι και παίρνουν απευθείας το εισιτήριο για τους «16», ειδάλλως θα δώσουν διπλούς αγώνες για τη φάση των «32».

Όσον αφορά την ενδεκάδα της Αντβέρπ, ο Μπράιαν Πρίσκε παρατάσσει την ομάδα του με διάταξη 4-4-2: Μπουτέζ – Μπατάιγ, Αλμέιδα, Ντεσολεΐλ, Ντε Λετ – Ντουομό, Γκέρκενς, Βερστρέτε, Μπαλικισά – Μπένσον, Έγκεσταϊν.

Στον πάγκο για τους Βέλγους είναι οι Ντε Βολφ, Ένγκελς, Ναϊνγκολάν, Φίσερ, Γιουσούφ, Κιρινέν, Σαματά, Φρέι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x