Europa League

Ο προπονητής της εξέδρας: Η χειρότερη φετινή εμφάνιση του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Αμβέρσα με 1-0 από την Αντβέρπ, πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση εντός και εκτός συνόρων.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Αντβέρπ, πραγματοποιώντας με διαφορά τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων. Ο προπονητής της εξέδρας βάζει τα πράγματα στη σειρά σχετικά με την εικόνα των «ερυθρόλευκων» στην Αμβέρσα.

*Κενά στην άμυνα, προβληματικός στην επίθεση: Ο Ολυμπιακός ήταν ασύνδετος σε όλες τις γραμμές του, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα. Αμυντικά δεν ήταν καλός και η Αντβέρπ χτύπησε κυρίως από δεξιά και στο κέντρο της άμυνας, σημαδεύοντας και φορτώνοντας τον Λαλά. Από εκεί προήλθε το γκολ των γηπεδούχων, από εκεί και οι περισσότερες φάσεις. Την ίδια ώρα, επιθετικά έφτιαξε ελάχιστες έως μηδαμινές φάσεις, με τον Μπουτέζ και την άμυνα της Αντβέρπ να έχει εύκολο έργο.

*Ποιος να πει τι για τον Βατσλίκ; Αρκετοί είπαν πολλά πράγματα για τον Τσέχο κίπερ μετά την κακή εμφάνισή του απέναντι στην ΑΕΚ. Ή δεν έχουν ξαναδεί τον Βατσλίκ, ή είναι εμπαθείς. Διότι δεν μπορεί κανείς να χαρακτηρίζει κακό τερματοφύλακα τον 30χρονο πορτιέρε και να θεωρεί πως δεν είναι υψηλού επιπέδου. Το βιογραφικό του, οι ομάδες που έχει περάσει και η παρουσία του στο Euro απαντάνε, με τον Βατσλίκ να είναι εξαιρετικός και να παίζει μόνος του στην Αμβέρσα.

*Ο Μαρτίνς δεν δικαιώθηκε από τις επιλογές του: Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε την ομάδα του με ορισμένες εκπλήξεις, αφήνοντας εκτός τους Μασούρα, Αγκιμπού, Ελ Αραμπί. Τελικά, κανείς εκ των Μπουχαλάκη, Λόπες, Ονιεκούρου δεν τον δικαίωσαν, ενώ ο Μαντί Καμαρά παραμένει ντεφορμέ και δεν δίνει τις κατάλληλες βοήθειες. Αν κάποιος παίρνει θετικό πρόσημο μετά τον Βατσλίκ για τον Ολυμπιακό, αυτός είναι ο Εμβιλά που το πάλεψε πολύ στον άξονα.

*Άδειος από ενέργεια: Ο Ολυμπιακός αν μη τι άλλο, έδειξε χωρίς ενέργεια. Φάνηκαν κουρασμένοι οι «ερυθρόλευκοι» σαν να έχουν… ξεφορτίσει και οι αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς δεν βελτίωσαν ιδιαίτερα την κατάσταση. Είχαν γεμάτο πρόγραμμα οι Πειραιώτες το τελευταίο διάστημα, αλλά πρέπει να ανταπεξέλθουν.

*Τώρα τα… ζόρια: Ακόμη και να κέρδιζε ο Ολυμπιακός, δεν θα είχε καταφέρει να πάρει την πρωτιά αφού Φενέρ και Άιντραχτ έμειναν στο 1-1 και οι Γερμανοί τερμάτισαν πρώτοι. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τους Πειραιώτες, οι οποίοι θα μάθουν τη Δευτέρα τον αντίπαλό τους που θα προέρχεται από το Champions League. Μιλάμε για ομάδες με τεράστια ποιότητα (Μπαρτελόνα, Σεβίλλη, Λειψία, Πόρτο, Ντόρτμουντ, Αταλάντα) και μερικές θεωρητικά πιο… βατές όπως οι Ζενίτ, Σέριφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x