Europa League

ΑΕΚ: Sold out ο αγώνας με Άγιαξ – Οι οδηγίες των «κιτρινόμαυρων» προς τον κόσμο στην Ολλανδία

Σημαντικές διευκρινίσεις από την ΑΕΚ προς τους φίλους της ενόψει του αγώνα με τον Άγιαξ. Δεν πωλούνται πλέον εισιτήρια.

Σε σημαντικές διευκρινίσεις προς τους φίλους της ομάδας που έχουν ταξιδέψει ή θα ταξιδέψουν στο Άμστερνταμ για τον «τελικό» με τον Άγιαξ, το βράδυ της Πέμπτης (14/12, 22:00), προχώρησε η ΑΕΚ μετά και την τελευταία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα.

Καταρχάς, οι «κιτρινόμαυροι» τόνισαν ότι το ματς είναι sold out, κάτι που σημαίνει ότι δεν πωλούνται πλέον εισιτήρια. Όπως συμπληρώνουν, ο «Αίαντας» έχει διαθέσει τα εισιτήριά του σε φιλάθλους του εγγεγραμμένους στο μητρώο φιλάθλων του κλαμπ. Επομένως, τα εισιτήρια αυτά είναι αυστηρώς προσωπικά και σε περίπτωση που εντοπιστεί Έλληνας φίλαθλος να επιχειρεί να μπει με εισιτήριο Ολλανδού, το εισιτήριο θα ακυρωθεί και στον ίδιο θα απαγορευθεί η είσοδος.

Από εκεί και πέρα, η άφιξη στο γήπεδο θα γίνεται μόνο από τις θύρες των φιλοξενουμένων και όχι από διαφορετικά σημεία του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου. Όποιος θελήσει να προσεγγίσει από διαφορετικό σημείο θα απομακρυνθεί από τους υπεύθυνους ασφαλείας.

Τέλος, για την καλύτερη εξυπηρέτησή των φιλάθλων, η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι η γραμμή 54 του Μετρό που οδηγεί από τον κεντρικό σταθμό στο γήπεδο είναι η μόνη που εξυπηρετεί τη συγκεκριμένη διαδρομή. Κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να αποφευχθεί η χρησιμοποίηση άλλης γραμμής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x