Europa League

Τσακίρης: «Αυτά ισχύουν με Πινέδα, Πόνσε – Δεν ήθελε να γνωστοποιήσει κάτι ο Αλμέιδα, ούτε ο Γκουαρδιόλα το κάνει»

Στους τραυματισμούς των Πινέδα και Πόνσε αλλά και στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Άγιαξ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Χωρίς τους τραυματίες Πινέδα και Πόνσε (που ήρθαν να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα αγωνιστικά της προβλήματα) θα αγωνιστεί κόντρα στον Άγιαξ, το βράδυ της Πέμπτης (14/12, 22:00) η ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom» στα δύο νέα προβλήματα για τον Ματίας Αλμέδια, εξηγώντας πως ο Αργεντινός τεχνικός δεν ήθελε να γνωστοποιήσει τέτοιο θέμα πριν φτάσει η ομάδα του στο Άμστερνταμ. Συμπλήρωσε ότι δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, αφού και άλλοι προπονητές έχουν ίδια στάση, όπως ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Θύμησε, δε, ότι και η Μπράιτον δεν είχε ανακοινώσει αποστολή ενόψει ΑΕΚ και οι απουσίες της ουσιαστικά μαθεύτηκαν πριν τη σέντρα στην OPAP Arena. Σε ό, τι αφορά, λοιπόν, τους δύο προαναφερθέντες παίκτες τόνισε πως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση, συμπληρώνοντας όμως ότι το πρόβλημα του Πόνσε είναι μυϊκό, εν αντιθέσει με του Πινέδα.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στην πιθανή ενδεκάδα της «Ένωσης», σημειώνοντας πως ο Γκαρσία έχει προβάδισμα για την επίθεση, ενώ στάθηκε και στις δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου.


Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x