Europa League

ΑΕΚ: Εκνευρισμός για τον τρόπο που χάθηκε η μάχη, πίστη για πρόκριση αλλά τώρα… ΠΑΟΚ

Έξαλλοι στην ΑΕΚ με τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα κόντρα στη Μαρσέιγ, ωστόσο υπάρχει πίστη για την πρόκριση. Στροφή άμεσα στον ΠΑΟΚ.

Ο τρόπος που ήρθε η ήττα στη Μασσαλία (3-1) προκάλεσε αρκετό εκνευρισμό στις τάξεις της ΑΕΚ. Όχι για το ανθρώπινο λάθος του (εξαιρετικού ως τώρα στη σεζόν και χθες μέχρι τη μοιραία φάση στο 59’) Τσίτσαν Στάνκοβιτς, που αποδείχτηκε καθοριστικό, αλλά για τις αποφάσεις του διαιτητή Στεφάνσκι και του VAR Κβιατκόφσκι που αποδείχτηκαν καθοριστικές. Οι «κιτρινόμαυροι» φωνάζουν δικαίως για επιθετικό φάουλ του Βιτίνια στον Βίντα στο 1-0, φάση για την οποία ο διαιτητής δεν καταλόγισε τίποτα και ο VAR έκλεισε επίσης τα μάτια, όπως έπραξαν αμφότεροι και στο πέναλτι με το οποίο ο Βερετούτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 69’.

Ήδη οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξέφρασαν επισήμως στην UEFA τα παράπονά τους για τη διαιτησία, ενώ-παρά την πικρία και τον εκνευρισμό-στις τάξεις της ομάδας υπάρχει πίστη για την πρόκριση στο Europa League ή έστω και ως τρίτη του ομίλου στο Conference League. Άλλωστε πλέον η «Ένωση» έχει δύο ματς στην Opap Arena απέναντι σε Μαρσέιγ (9/11, 22:00) και Μπράιτον (30/11, 19:45) και με δύο θετικά αποτελέσματα θα συνεχίσει να ελπίζει ως την τελευταία αγωνιστική και το παιχνίδι με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Από σήμερα πλέον όλη η προσοχή στρέφεται στο ντέρμπι της Δευτέρας απέναντι στον ΠΑΟΚ (19:30) στην Opap Arena, όπου η νίκη είναι επιτακτική προκειμένου να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Τα προβλήματα και πάλι είναι πολλά, καθώς εκτός μάχης είναι οι Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, εξαιρετικά αμφίβολος ο Αραούχο, ενώ σήμερα θα διαπιστωθεί η κατάσταση του Χατζισαφί που αποχώρησε με τραυματισμό στα πλευρά. Το… παρήγορο είναι πως για τα εγχώρια ματς είναι τουλάχιστον διαθέσιμοι οι Κάλενς, Ζίνι και Φαν Βέερτ που δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα της UEFA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x